Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Etage te huur
Etage te huur
Drie Utrechtse meiden, automonteur Mandy, winkelmeisje Esmee en paardengek Vlinder huren elk een etage in een statig huis aan de Oude Gracht.Na de nodige tel... »
 
 
 
 
 

Heisa in Venetië
Heisa in Venetië
Co-pilote Rozemarijn, journaliste Lianne en kunsthistorica Iris werken keihard aan hun carrière, maar heel diep in hun hart zijn de drie ambitieuze meiden o... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe toekomst
Een nieuwe toekomst
EEN NIEUWE TOEKOMST is het langverwachte vervolg op de veel geprezen roman BEDROGEN LIEFDE.Lees in dit tweede (ook zelfstandig te lezen) boek, hoe het verder... »
 
 
 
 
 

Vergeten schande
Vergeten schande
Inge is gelukkig getrouwd met Arno en ze hebben een zoontje. Maar Arno vindt 1 kind wel genoeg en als hun 2e kindje geboren wordt, houdt Arno het voor gezien... »
 
 
 
 
 

Leve de liefde!
Leve de liefde!
Als je een prima leven hebt, gun je dat je beste vriendinnen toch ook, niet waar? Niks staat Tess daarom in de weg om Cupido te helpen bij het afschieten van... »
 
 
 
 
 

Jasmijn
Jasmijn
Televisie-ster Jasmijn van Hooghenduyn geniet met volle teugen van haar succesvolle leven en haar fantastische rol als zuster Katja in een bekende serie.Ze d... »
 
 
 
 
 

Spetters & Schoenen
Spetters & Schoenen
Advocate Iris (25) is helemaal verslaafd aan schoenen en haar hele flatje staat ermee vol. Minpuntje is wel, dat al haar lovers meestal luid gillend wegrenne... »
 
 
 
 
 

Romance in Toscane
Romance in Toscane
Romance in Toscane is een heerlijke roman boordevol romantiek, humor en spannende Romeinse godenzonen, die zich afspeelt in het zonnige Toscane.Na een leugen... »
 
 
 
 
 

Xandra
Xandra
De jonge weduwe Xandra de Vries is filiaalhoudster van een kleine bank in Soest. Naast haar drukke baan staat ze alleen voor de opvoeding van haar zoontje Ju... »
 
 
 
 
 

Heimwee naar Lanzarote
Heimwee naar Lanzarote
Sinds haar prille jeugd vliegt Marina van Houten (29) in januari met haar ouders naar het Canarische eilandje Lanzarote om te genieten van zon, zee en strand... »