Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het talibanoffensief
Het talibanoffensief
Slachtoffers van een oorlog vindt je niet alleen op het slagveld.

Thuiskomen na een oorlog is nooit eenvoudig. Dat ontdekken sergeant Dave Henley en zijn pe... »
 
 
 
 
 

Explosiegevaar
Explosiegevaar
Op een afgelegen alpenpas wordt een dodelijke kogel afgevuurd door een sluipschutter, terwijl in het duistere hart van het Russische rijk een strijd op leven... »
 
 
 
 
 

The Beatles
The Beatles
In The Beatles 1969, hun laatste jaar beschrijft Ken McNab het tumultueuze laatste jaar waarin The Beatles als popband actief zijn. De ongelofelijke rollerco... »
 
 
 
 
 

Traitor
Traitor
 »
 
 
 
 
 

Battlefield 3
Battlefield 3
The Russian »
 
 
 
 
 

Brandhaard
Brandhaard
Wanneer sergeant Tom Buckingham van de SAS in Afghanistan een verrader uitschakelt, komt hij in de problemen. In plaats van te worden geprezen, krijgt hij de... »
 
 
 
 
 

Bravo Two-Zero
Bravo Two-Zero
In January 1991, eight members of the SAS regiment embarked upon a top secret mission that was to infiltrate them behind enemy lines. They were to sever the ... »
 
 
 
 
 

Machtsspel
Machtsspel
James Mercers familie is financieel aan de rand van de afgrond geraakt door de praktijken van de banken waarin zij hun vertrouwen hadden gesteld. Mercer pikt... »
 
 
 
 
 

Nul uur
Nul uur
In september 2007 bombardeerden IsraĆ«lische gevechtsvliegtuigen een militaire basis in het noordoosten van SyriĆ«. De Syrische radar, waarvan aangenomen wer... »
 
 
 
 
 

Dag van bevrijding
Dag van bevrijding
 »