Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Noodtoestand
Noodtoestand
Terwijl teruggekeerde jihadisten een steeds grotere dreiging vormen en er grote onrust heerst onder de bevolking, staat in Groot-BrittanniĆ« een nieuwe polit... »
 
 
 
 
 

In de vuurlinie
In de vuurlinie
Nick Stone is terug in Londen, waar hij hoopt het wat rustiger te krijgen. Maar hij heeft het helemaal mis. Zodra hij voet op Britse bodem zet, wordt hij ond... »
 
 
 
 
 

Last Light
Last Light
A Nick Stone Mission »
 
 
 
 
 

Machtsspel
Machtsspel
James Mercers familie is financieel aan de rand van de afgrond geraakt door de praktijken van de banken waarin zij hun vertrouwen hadden gesteld. Mercer pikt... »
 
 
 
 
 

Firewall
Firewall
(Nick Stone Book 3) »
 
 
 
 
 

De Afghanistan-missie
De Afghanistan-missie
'Vandaag zou wel eens de laatste dag van mijn leven kunnen zijn 'Sergeant Dave Henley is met het 1ste peloton van R-compagnie op missie in de provincie Helma... »
 
 
 
 
 

Het talibanoffensief
Het talibanoffensief
Slachtoffers van een oorlog vindt je niet alleen op het slagveld.Thuiskomen na een oorlog is nooit eenvoudig. Dat ontdekken sergeant Dave Henley en zijn pelo... »
 
 
 
 
 

Boy Soldier
Boy Soldier
Danny Watts grandfather Fergus was a traitor one of the worst sort and anSAS explosives expert who betrayed his country and his Regiment for money drug mone... »
 
 
 
 
 

DropZone 02. Terminal Velocity
DropZone 02. Terminal Velocity
Terminal Velocity »
 
 
 
 
 

Doodse stilte
Doodse stilte
In 1993 is Nick Stone samen met een team specialisten wekenlang undercover in Bogota en de jungle van Colombia. Zijn missie: het opsporen van de meest beruch... »