Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

Jan te E
Jan te E
Ik ga nu het nieuwe boek van Ad van liempt lezen; Aan de Maliebaan.
6 Mei 2015, 13:08:23
Jan te E
Jan te E
Ik heb ,hitlers furien, van Wendy lower gelezen. Het boek verhaalt de rol van de vrouw in Nazi-duitsland.Het was een goed gedocumenteerd en boeiend boek , een aanrader!!
6 Mei 2015, 13:04:08
Jan te E
Jan te E
Ik lees ;De tweede wereld oorlog van Antony beevor. Daarnaast lees ik de sf serie Duin van ;Frank Herbert.
12 Maart 2015, 12:52:33
Deelenboek.nl
Deelenboek.nl
deelenboek.nl leest: "Het rode stof" van Ma Jian.
Ik ben "Het rode stof" van Ma Jian aan het lezen. Het is een reisverhaal van een man die midden jaren Tachtig drie jaar door China trekt. Het begin was lastig om door te komen, maar nu loopt het verhaal. Hij laat zijn vrouw en kind achter en neemt de trein naar het westen van het land. Hij loopt door de woestijn, ziet de eerste toeristen verschijnen en werkt als kapper om geld te verdienen. Als hij wordt beroofd door twee mannen en zijn fotocamera kwijtraakt zint hij op wraak. Tot zo ver ben ik. ;-)

Ik laat jullie weten wat ik ervan vond als ik het heb uitgelezen.

deelenboek.nl

18 Februari 2015, 13:14:15
mary peters
mary peters
Als je van een boeiend fantasie verhaal houdt kan ik zeker De Magische Tweeling van Petra van Amersvoort aanbevelen. Het verhaal gaat over een twee-eiige tweeling die vreemde dingen meemaken en erachter komen dat hun voorouders niet van de aarne komen. vanaf het eerste hoofdstuk blijf je geboeid, je leeft met de kinderen mee en je wilt weten wat er nog meer gaat gebeuren. Houdt je van Fantasie, dan is dit zeker een aanrader.
Het boek is te bestellen via Boekscout.
4 Februari 2015, 10:11:26