Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

Viviane Gerits
Viviane Gerits
Hallo wat een leuke site. Sinds enkele weken is mijn eerste roman uitgegeven.
Kijk op facebook 'hond in een kegelspel'.
Anna, een energieke, positieve vijftiger, woont in de Vlaamse Kempen met haar familie en haar goede vriendin en buurvrouw Marie. Als Marie plots elk contact uit de weg gaat en er een vreemde man in haar huis gezien wordt, vindt Anna dat het tijd wordt om uit te zoeken wat er aan de hand is. Haar nichtje Eline die bij de politie werkt wil haar tante behoeden voor problemen, maar Anna is niet te stoppen. Ze raakt dan ook al snel verwikkeld in gevaarlijke situaties.
Als ze later met haar zus enkele dagen naar het mooie Venetië reist, lukt het hen ook daar niet om uit de problemen te blijven. Eenmaal thuis kan Anna bepaald niet spreken van 'Home sweet home'.
In Hond in een kegelspel staan vriendschap, trouw en veerkracht centraal.

Viviane Gerits (1956) leeft al heel haar volwassen wereld in Antwerpen.
Ze studeerde gezinswetenschappen en gezondheidspsychologie en heeft sinds ze halftijds werkt eindelijk tijd om te schrijven.
Hond in een kegelspel is haar debuutroman.

ISBN/EAN:9789462661301
Uitgever: Schrijverspunt
Paperback: € 16.50

Vanaf 25-9-2015 verkrijgbaar in elke boekenwinkel.
12 Oktober 2015, 10:56:04
Miriam  Joosse
Miriam Joosse
Een heel leuk initiatief: Moordwijven. Volg ze op Facebook. Met Liesbeth van Kempen, Marlen Beek-Visser, Isa Maron, Anita Larkens, Nicolet Steemers, Hilde Vandemeeren, Anja Feliers, Ingrid Oonincx en Ilse Ruijters. Ik krijg het druk met lezen!
9 Oktober 2015, 23:27:12
Lode Demetter
Lode Demetter
Nieuw: 'Beachy Head en andere verhalen'. Een kleine jongen wordt verliefd op een circusartieste, een wandelaar ontmoet de voorzitter van de Partij Tegen Honden, een duistere geschiedenis komt na jaren weer bovendrijven … Meer info op www.ape-translations.be
1 Oktober 2015, 16:59:30
Gusta Goudvis
Gusta Goudvis
Hoi, heeft iemand het kinderboek "Ik ben de koning" van Leo Timmers in zijn/haar bezit?
Dank!
Stien Peeters

29 Juli 2015, 20:09:44
evandendunge
evandendunge
Mijn derde boek: ''Zeg het maar!'' is uit. Het boek over moelijke sollicitatiegesprekken, ruzie met je leidinggevende(n)werken voor je uitkering, last met je uitkeringinstantie en het beginnen van je eigen bedrijf.
13 Juli 2015, 15:36:37