Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Zonder poespas naar de tapas
Zonder poespas naar de tapas door Roos Boum
 
 
 
 
 

“'Hoe was je reis?'
'Och, tja, we zaten in Spanje vast met de camper in een nauwe steeg, vlak voor Portugal bliezen we de motor op, bij het vrijkamperen werden w...”
»


Kijk niet achterom
Kijk niet achterom door Karin Fossum
 
 
 
 
 

“Net de laatste pagina's gelezen. Fossum weet op niet al te moeilijke wijze je mee te nemen door het verhaal. De plot krijgt her en der aangename wendingen, en d...”»


Blauwe maandag
Blauwe maandag door Nicci French
 
 
 
 
 

“Al lange tijd geen Nicci French boeken meer gelezen, was een beetje 'klaar' met de stijl. Maar met de nieuwe personage van Frieda Klein ben ik weer terug hoor. ...”»


De gast
De gast door Guadalupe Nettel
 
 
 
 
 

“Het klinkt een beetje bizar, een vrouw die een 'gast' in haar lichaam heeft. Toch weet schrijfster Guadalupe Nettel het tot basis te maken van haar boek De Gas...”»


De nieuwe nanny
De nieuwe nanny door Tess Stimson
 
 
 
 
 

“De nanny, anno 2010 hebben we er op tv al voldoende voorbij zien komen. Tijd om er maar weer eens een boek over te schrijven, moet ook Tess Stimson gedacht hebb...”»


Vrouwenpower
Vrouwenpower door Christine Pannebakker
 
 
 
 
 

“"Vrouwenpower - Hoe ik op zoek ging naar de geheimen van vrouwelijke kracht, mezelf kwijtraakte en weer terug vond
en in 13 dagen een bestseller schreef."

Dit ...”
»


Het geheime leven van een ploetermoeder / Spitsuur
Het geheime leven van een ploetermoeder / Spitsuur door Sophie King & Fiona Neil
 
 
 
 
 

“Een nieuw woord voor Van Dale: Ploetermoeder. In het leven geroepen door Fiona Neill in haar boek Het geheime leven van een ploetermoeder. Wat is er heerlijker ...”»


De zolderkamer
De zolderkamer door Katy Gardner
 
 
 
 
 

“Melanie, een moeder van twee jonge kinderen raakt tijdens een onschuldig partijtje verstoppertje spelen haar dochtertje kwijt. De angst van iedere moeder; je ki...”»


De derde Raymann
De derde Raymann door Jörgen Raymann
 
 
 
 
 

“Jorgen Raymann is vooral bekend van zijn televisiewerk en zijn inzet voor de multiculturele samenleving. Maar naast al deze werkzaamheden zou je haast vergeten ...”»


Dodelijk dun
Dodelijk dun door Nikki Grahame
 
 
 
 
 

“Anorexia is één van die verborgen ziektes, je praat er niet over, ontkent het, ziet het zelf niet als probleem, laat staan dat je jezelf als patiënt beschouwt. ...”»