Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Saga van vuur

Ga mee op avontuur met Almira in de spannende 'saga van vuur'. Deze reeks neemt je mee naar een magische wereld, die toch niet zo ver van de alledaagse werkelijkheid blijkt te zijn.

In deel 1, verborgen vuur, neemt Almira's leven, een meisje van 16 jaar, een bijzondere wending als ze ontdekt dat draken echt bestaan! Samen met Erwin, die half draak-half mens is, beleeft ze de zomer van haar leven. Maar helaas is het leven niet altijd zo mooi als het lijkt. Dat blijkt als Erwins drakenvriendin Lize terugkomt en naar hem zoekt! Er wacht haar een belangrijke taak. Vindt Almira het vuur in zichzelf?
Dit eerste deel is een spannend verhaal waarin Almira op zoek moet naar haar zelfvertrouwen. Naast de opstakels die ze onderweg tegenkomt, wacht haar een avontuur om nooit meer te vergeten.

In het tweede deel van de Saga van vuur; vlam van tijd, maakt Almira een spannende reis op zoek naar antwoorden. Na een opeenvolging van rare gebeurtenissen op haar hogeschool, gebeurt waar ze voor vreesde. Erwin is vervloekt door Lize en ook Joey loopt gevaar. Ga mee met Almira op een wonderbaarlijk maar gevaarlijk avontuur en ontdek of het haar lukt om haar reis te volbrengen en Erwin en Joey te redden.

Beide boeken zijn nu verkrijgbaar op boekscout.nl, via onderstaande links:

http://boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=4225

http://boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=5641

 

Veel leesplezier!

Lidewei Philips

11 Mei 2015, 17:11:09  - 742 maal bekeken