Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

joukjevv van Velen
The Song Rising van Samantha Shannon door joukjevv van Velen

Voor de dromers onder ons deel III Met enige schaamte begin ik dit blog met mijn oprechte verbazing geen blog geschreven te hebben over Shannons tweede boek: »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Kerkganger te gast door Coby Poelman - Duisterwinkel

Kerkganger "ïn den vreemde" Achter mij zingt een man mijn trommelvliezen bol, zijn ritme schokt de bank. Vol overtuiging klinkt h »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Onze Vader en wij door Coby Poelman - Duisterwinkel

Onze Vader en wij   Toen ik het Onze Vader bad met hart en ziel zag ik met de discipelen hoe Jezus met ons sprak, zich richtend tot d »

Arie Aalders
De Weg - De Waarheid - Het Leven door Arie Aalders

Als In een flits werd het duidelijk: De drie  boeken: De Mens, de zoekende Mens; Koninklijke Kunst, de Hoogste Levenskunst; Wetenschap en Spiritualiteit tr »

Henk M. van Oosterwijk
Stamgasten van café D'n Ever door Henk M. van Oosterwijk

Stamgasten van café D’n Ever Gerrit van der Laar is vrijgezel en gebruikt het café D’n Ever als zijn huiskamer. Zijn vrienden zull »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Een vredige zomeravond door Coby Poelman - Duisterwinkel

Gele lissen zwijgen naast de paarse, hommels gonzen rond de akelei, maagdenpalm schuilt onder vrouwenmantel, hosta’s overschaduwen het flitse »

joukjevv van Velen
Het Eiland van John Grisham door joukjevv van Velen

Soms mag je meelezen met een nieuw boek (gewoon lenen) en dat kon ik gelukkig de afgelopen week met het nieuwste boek van John Grisham Het Eiland, dat omschreve »

Henk M. van Oosterwijk
Stamgasten van café D'n Ever door Henk M. van Oosterwijk

Mijn 4e boek: Info: http://www.boekenbestellen.nl/boek/stamgasten-van-caf-dn-ever  »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Vergeten lunchpakket door Coby Poelman - Duisterwinkel

Je zwaait hem uit en komt de keuken in, één oogopslag knoopt je maag, je baalt, voor niets gesmeerd, zal hij gealarmeerd »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Christen zoekt Christin door Coby Poelman - Duisterwinkel

Christen zoekt Christin Hoe vindt een man een Christenvrouw die hem als levensgezel past als hij niet zo vrijmoedig op een vrouw afstapt? »