Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Luxe probleempje

Waarom zorgen boeken ervoor dat je zo hebberig wordt? Elke keer zie ik wel een leuke cover of is de achterkant zo spannend/mooi/fantasierijk dat ik hem gewoon moet hebben! o.O En eigenlijk past het gewoon niet meer in mijn slaapkamer. Ondertussen slaap ik praktisch op boeken, omdat het onder mijn bed helemaal vol ligt.

En dan te bedenken dat de boekenmarkt in mei er weer aankomt, wat betekent een heleboel boeken - die als tweedehands zijn afgestemmeld maar praktisch nieuw zijn - die voor bijna niets weggaan. Daar wordt een boekenfanaat dus dubbel zo hebberig van.

Hoe doen jullie dat, wanneer je veel boeken hebt en ze eigenlijk niet meer kwijt kan, wel nieuwe wil maar het niet over je hart kunt krijgen om oude boeken weg te doen?

24 April 2013, 8:40:31  - 334 maal bekeken
Andries Mooij
Andries Mooij: Wat ik uit heb en niet nog eens wil lezen, geef ik weg, dat ruimt al op. Tweedehands verkopen op Bol.com werkt ook aardig, kan je weer nieuwe kopen :-).
Moony
Moony : Hmm, ja. Dat zou nog een optie kunnen zijn, al zou ik ze eerder weggeven dan verkopen. :)
toorntje
toorntje : gewoon een reader aan schaffen ,die is zo dun dat je hem tussen de boeken kan verstoppen,en niemand ziet dat er daar ook nog eens tig op staan ;)
Moony
Moony : Hihi die heb ik al :P Een uitkomst zo'n ding! Maar er gaat niets boven een goedgevulde kast ^_^ (Ben nog een beetje ouderwets ingesteld...)
toorntje
toorntje : oke...dan heb je echt een luxe probleempje ;)dan kan ik je maar één advies geven ,je er aan over geven en van genieten