Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Het Luxor resort
Het Luxor resort door Candy Brouwer
 
 
 
 
 

“Laat ik beginnen met te vertellen dat dit een vlot leesbaar boek is met een leuk verhaal. Het is een thriller maar het had ook zomaar een liefdesroman kunnen zi...”»


Twijfelgeval Eva
Twijfelgeval Eva door Nanda Roep
 
 
 
 
 

“Eva maakt er een puinhoop van en neemt haar moeder kwalijk dat ze jaren geleden zomaar is vertrokken. De verschillende personen, met allemaal hun eigenaardighed...”»


Heller
Heller door Michael Berg
 
 
 
 
 

“Tobias Heller heeft zijn, in de gehele wereld gerespecteerde, televisieproductiebedrijf vanaf de grond helemaal zelf opgebouwd. Hij heeft een moeilijke jeugd ge...”»


Taxi!
Taxi! door M. Land
 
 
 
 
 

“Kan hier kort over zijn. Niemendalletje! Een stel vriendinnen maakt weinig spectaculairs mee.”»


De spuigaten uit
De spuigaten uit door Henk M. van Oosterwijk
 
 
 
 
 

“De auteur komt wat traag op gang. Door de eerste anekdotes moet ik me heen bijten. Tijdens een barbecue 's avonds, samen met andere bemanningen van plezierboten...”»


Het Rosie effect
Het Rosie effect door Graeme Simsion
 
 
 
 
 

“Van Don's manier van denken raakte ik meer en meer ge├»rriteerd maar sommige van die redenaties werkten ook weer op mijn lachspieren. Even overwoog ik het boek a...”»


Weekend Terschelling
Weekend Terschelling door Els Kerkhoven
 
 
 
 
 

“Na het lezen van het eerste boek van Els Kerkhoven had ik hele hoge verwachtingen van haar tweede psychologische thriller.
Het duurde erg lang voordat het verha...”
»


Het Rosie project
Het Rosie project door Graeme Simsion
 
 
 
 
 

“De autistische professor Don Tillman heeft zijn leven tot op de seconde nauwkeurig gepland. Door Rosie gooit hij zelfs een aantal vaste waarden overboord en beg...”»


Gifdochters
Gifdochters door Els Kerkhoven
 
 
 
 
 

“Al meteen in de proloog word je op het verkeerde been gezet en het duurde heel lang voordat ik doorhad hoe de vork in de steel zat. Eigenlijk gebeurde dat pas o...”»


Goudkust
Goudkust door Suzanne Vermeer
 
 
 
 
 

“Goudkust is een goed geschreven verhaal. Het wordt al snel duidelijk dat de vriend van Fleur een crimineel is en de spanning wordt steeds verder opgebouwd. Omwi...”»