Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 En Prozac is mijn paracetamol
En Prozac is mijn paracetamol door Charlie Bee
Zestig miligram antidepressiva en veertig miligram antipsychotica, zestien jaar ben ik. Heb je het dan even voor elkaar? Nee. Het gleed langzaam in me. Waarom g... »
 
 
 
 
 

Anne Frank, mijn beste vriendin
Anne Frank, mijn beste vriendin door Alison Leslie Gold
Meer dan twee jaar lang zat Anne Frank in de oorlog ondergedoken in een achterhuis in Amsterdam om te ontkomen aan de Duitsers die alle Joden oppakten en naar c... »
 
 
 
 
 

Gebroken glas
Gebroken glas door L. Feijten
De winter van 1938 is de koudste sinds mensenheugenis in Aurora Kentucky maar kou bijt minder dan armoede. Op een stuk land op een bevroren helling zorgt Olivia Cross voor haar kleinzoon Willrsquom drijft ze een kwakkelende kruidenierswinkel en tolereert ze Ida die in de schuur woont. »
 
 
 
 
 

Zonder pakjes & zakjes
Zonder pakjes & zakjes door Karin Luiten
Na het eerste boek van Karin Luiten, beter bekend als 'Koken met Karin', is haar succes alleen maar groter geworden. Daarom is haar nummer 1 opnieuw uitgebracht... »
 
 
 
 
 

Grappige, grillige en geniale getallen
Grappige, grillige en geniale getallen door K. Poskitt
Grappige grillige en geniale getallen gaat over rare rekensommen huiveringwekkende hersenbrekers en waanzinnige wiskundigen. Je kunt lezen oer misverstanden bij... »
 
 
 
 
 

Walvissen en dolfijnen
Walvissen en dolfijnen door O. Brookes
Over walvissen en dolfijnen en met prachtige kleurenfoto's. »
 
 
 
 
 

Je briljante brein
Je briljante brein door Nick Arnold
Dit boek staat vol fantastische feiten en wonderlijke weetjes over de hersenen...in jouw hoofd. Laat Je Briljante Brein op volle toeren draaien en ontdek hoe h... »
 
 
 
 
 

Ik ben Malala
Ik ben Malala door Malala Yousafzai & Patricia McCormick
In ‘Ik ben Malala’ (voor jongeren) schrijft Malala Yousafzai het verhaal van haar strijd voor onderwijs voor iedereen. In zeer korte tijd groeide ze uit tot een... »
 
 
 
 
 

De scheet
De scheet door Henk Meeuwsen
Volgens Henk Meeuwsen verdienen alle dieren het om gehoord te worden, ook als ze vocaal wat minder bedeeld zijn. Door zijn microfoons in het veld te zetten bied... »
 
 
 
 
 

Plantaardigheden
Plantaardigheden door G.P.M. Jansen
 »