Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Multiple Complex Developmental Disorder
Multiple Complex Developmental Disorder door R.J. van der Gaag
Multiple Complex Developmental Disorder - druk 1Multipele complexe ontwikkelingsstoorniseen (McDD) vallen in de categorie 'nog niet nader ómschreven' ont... »
 
 
 
 
 

Een leeg kasteel
Een leeg kasteel door Laura Dijksman Hurt
Ga je op zoek naar wat borderline voor je betekent, dan vind je overal min of meer dezelfde informatie: een lijst met symptomen. Zo'n lijst geeft natuurlijk gee... »
 
 
 
 
 

Opname
Opname door Sigrid Landman
Na de geboorte van haar dochter Jasmijn wordt Merel opgenomen op de PAAZ. Ze wordt volgestopt met medicatie en heeft het gevoel dat het personeel geen tijd heef... »
 
 
 
 
 

Hersenspinsels
Hersenspinsels door Andre Aleman
Denken dat je Napoleon bent of dat de cia achter je aan zit. Het zijn waanbeelden die ver van ons bed staan.Maar hoe ver?Tal van voorbeelden uit ons dagelijks l... »
 
 
 
 
 

Flora
Flora door Flora Willemsen
 »
 
 
 
 
 

Handboek psychiatrie en religie, herziening
Handboek psychiatrie en religie, herziening door
In het diepste wezen van de mens ligt een ondoorgrondelijk verlangen naar betekenis, naar verbinding met iets groters dan onszelf. In dit boek duiken we in de f... »
 
 
 
 
 

OORLOGSGEWELD
OORLOGSGEWELD door Pieter Nelletje
Als je in een kliniek voor depressieve ouderen verblijft valt je één ding als eerste op: het zwijgen en het staren. Ik maakte er een gedichtje over op 17 maart ... »
 
 
 
 
 

Handboek Steunend Relationeel Handelen
Handboek Steunend Relationeel Handelen door Dirk den Hollander & Prof. Dr. Jean Pierre Wilken
 »
 
 
 
 
 

DEZE PIL MAAKT HET VERSCHIL
DEZE PIL MAAKT HET VERSCHIL door Diederik Bal
Mijn leven met een bipolaire stoornis is als een emotionele achtbaan geweest. In "Deze pil maakt het verschil" deel ik openhartig mijn persoonlijke reis. Hierin... »