Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Multiple Complex Developmental Disorder
Multiple Complex Developmental Disorder door R.J. van der Gaag
Multiple Complex Developmental Disorder - druk 1Multipele complexe ontwikkelingsstoorniseen (McDD) vallen in de categorie 'nog niet nader ómschreven' ont... »
 
 
 
 
 

Een leeg kasteel
Een leeg kasteel door Laura Dijksman Hurt
Ga je op zoek naar wat borderline voor je betekent, dan vind je overal min of meer dezelfde informatie: een lijst met symptomen. Zo'n lijst geeft natuurlijk gee... »
 
 
 
 
 

Opname
Opname door Sigrid Landman
Na de geboorte van haar dochter Jasmijn wordt Merel opgenomen op de PAAZ. Ze wordt volgestopt met medicatie en heeft het gevoel dat het personeel geen tijd heef... »
 
 
 
 
 

Hersenspinsels
Hersenspinsels door Andre Aleman
Denken dat je Napoleon bent of dat de cia achter je aan zit. Het zijn waanbeelden die ver van ons bed staan.Maar hoe ver?Tal van voorbeelden uit ons dagelijks l... »
 
 
 
 
 

Neuropsychiatrie bij parkinson
Neuropsychiatrie bij parkinson door Odile van den Heuvel & Sonja Rutten
 »
 
 
 
 
 

Het verhaal van een mantelzorger
Het verhaal van een mantelzorger door William Prince
Dit is het verhaal van een mantelzorger. Ik ben gaan schrijven over hoe het vroeger ging in het gezin waarin ik opgegroeid ben en wat ik allemaal mee heb gemaak... »
 
 
 
 
 

Anderhoofd
Anderhoofd door Jeroen Verkroost
Kunnen vliegen als een paard, achtervolgd worden door de Russen, weten dat je de Messias bent. Hoe is dat nou? ANDERHOOFD draait om de ervaringen van veertien m... »
 
 
 
 
 

Handboek dubbele diagnose
Handboek dubbele diagnose door
Complexe, comorbide aandoeningen op het vlak van verslaving en psychiatrieHet Handboek dubbele diagnose bepleit een geïntegreerde behandeling voor dubbele-diagn... »
 
 
 
 
 

Ruimte maken voor herstel
Ruimte maken voor herstel door Jos Droes
 »
 
 
 
 
 

INterACTIE
INterACTIE door Richard Brunenberg
Kinderen en jeugdigen met gedragsproblemen lopen vaak vast op meerdere levensgebieden en krijgen regelmatig te maken met stigma’s vanuit de omgeving. De gedrags... »