Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Spelen met Invloed
Spelen met Invloed door Dicky Ijbema
 »
 
 
 
 
 

Ziek van liefde
Ziek van liefde door Vanessa Muyldermans
In Ziek van liefde doorbreekt relatietherapeute Vanessa Muyldermans het taboe dat nog steeds rond emotionele en psychische mishandeling hangt. Ondanks de vele v... »
 
 
 
 
 

Protection and civilization
Protection and civilization door Frank Hermans
Shocking events, such as disasters, wars, mis-treatment or abuseare serious attacks on the personal and social lives of human beings.The search for protection f... »
 
 
 
 
 

Ons Januslot
Ons Januslot door Neletta van Heuven
'Ken U zelve' prijkt op de Tempel van het Orakel van Delphi. Op het Forum Romanum in Rome kijkt de Romeinse God Janus vanaf de stadspoort naar binnen en naar bu... »
 
 
 
 
 

De evolutie van het medeleven
De evolutie van het medeleven door Frank Hermans
Dit boek schetst het boeiende verhaal van de verbreiding van het medeleven, als een krachtig medicijn dat mensen en intelligente dieren bezitten om elkaar te he... »
 
 
 
 
 

Sociale psychologie
Sociale psychologie door Alain van Hiel & Arne Roets
<p>Dit boek brengt een algemene inleiding in de sociale psychologie.</p> <p>Na een algemene schets van het vakgebied gaan de auteurs in op enkele kernthema's. M... »
 
 
 
 
 

Mind your head
Mind your head door Lesley Delwel
Het onderwijs is een van de beroepsgroepen met de meeste burn-outs. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Mensen die denken dat het onderwijs een makkie is, hebben... »
 
 
 
 
 

VRIJWIJ
VRIJWIJ door Adriaan Bertens & Hans Bink
 »
 
 
 
 
 

Help, straatvrees
Help, straatvrees door Annette Ruhaak
 »