Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Dit kan niet waar zijn
Dit kan niet waar zijn door Joris Luyendijk
Joris Luyendijk dook 2 jaar lang in de wereld van de bankiers. Zijn het monsters? En kunnen we weer een crash verwachten? »
 
 
 
 
 

Ik had alleen maar een knuffeldier
Ik had alleen maar een knuffeldier door Burch
... »
 
 
 
 
 

Ontvoerd
Ontvoerd door Arjan Erkel
Hij werd op brute wijze ontvoerd, en zat vijftien maanden in een donker hok van anderhalf bij twee meter tussen de insecten en de muizen. Twintig maanden lang zag hij geen gezichten: hij werd bewaakt door zwaarbewapende mannen met maskers. Hij vreesde meerdere malen voor zijn leven, werd heen en weer geslingerd tussen hoop en wanhoop en voelde zijn einde naderen tijdens nachtelijke ritten in de kofferbak van een auto, op weg naar nieuwe onzekerheid. »
 
 
 
 
 

Afri
Afri door Jutta Chorus
Oudejaarsnacht. Het is oorlog in de Afrikaanderwijk. Zestig Turkse, Marokkaanse en Nederlandse jongens tarten de politie. Ze staan met de kaken op elkaar bij het oplaaiende vreugdevuur. Ze gooien rotjes, strijkers in bierflesjes,staven nitraat. »
 
 
 
 
 

Predictive policing
Predictive policing door Rutger Rienks
 »
 
 
 
 
 

De ontluistering van Amerika
De ontluistering van Amerika door George Packer
Hoe laat je zien wat er in een land gebeurt? George Packer ging praten met Amerikanen uit alle geledingen van de samenleving omdat hij wilde weten wat de crisis... »
 
 
 
 
 

Rudolf Steiner
Rudolf Steiner door Mieke Mosmuller
Rudolf Steiner (1861-1925) was een beroemde spirituele leraar in zijn tijd, zijn werk draagt tot op de dag van vandaag vrucht.Hij studeerde wiskunde, natuurkund... »
 
 
 
 
 

een bittere pil
een bittere pil door Verena Germeraad
 »
 
 
 
 
 

De omarming
De omarming door Mieck
Een aangrijpend dagboek van een moeder die haar kind verliest. »
 
 
 
 
 

Het onsterfelijke leven van Henrietta Lacks
Het onsterfelijke leven van Henrietta Lacks door Rebecca Skloot
Het onsterfelijke leven van Henrietta Lacks.Het verhaal achter de beroemde cellen van een vergeten patiĆ«nte Haar naam was Henrietta Lacks, maar de medische were... »