Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De Lama die naar het Westen kwam
De Lama die naar het Westen kwam door Dagpo
Hoe wordt iemand een Lama? Hoe wordt iemand, die nog niet lezen of schrijven kan, herkend als de incarnatie van een hoge lama? Dit boek beschrijft het leven van... »
 
 
 
 
 

Waar je ook gaat, daar ben je
Waar je ook gaat, daar ben je door Jon Kabat-Zinn
Mindfulness, het leren leven in het nu, stond nog nooit zo in de belangstelling als nu. Jon Kabat-Zinn begreep als een van de eersten hoe sterk het leven in het nu onze geestelijke en lichamelijke gezondheid kan verbeteren en ontwikkelde een programma om dit boeddhistische concept in praktijk te kunnen brengen. »
 
 
 
 
 

De zeven spirituele wetten van succes
De zeven spirituele wetten van succes door Deepak Chopra
Dit is een boek dat u uw hele leven zult koesteren, want in deze praktische gids liggen de geheimen besloten die uw dromen in vervulling kunnen doen gaan. In De zeven spirituele wetten van succes put Deepak Chopra uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij zeven krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om in alle gebieden van het leven succes te boeken. »
 
 
 
 
 

Het Tibetaanse boek van leven en sterven
Het Tibetaanse boek van leven en sterven door Sogyal Rinpoche
'Welke verwachtingen heb ik omtrent dit boek? Dat het een stille revolutie teweegbrengt in de manier waarop we omgaan met de dood en de zorg voor stervenden, en ook in de manier waarop we omgaan met het leven en de zorg voor de levenden.'

Dat schreef Sogyal Rinpoche bij de eerste uitgave, in 1992, van het boek dat sindsdien wereldwijs, en zeker ook in Nederland en Vlaanderen, een veel groter en breder publiek gevonden heeft dan hij durfde hopen. »
 
 
 
 
 

De Dalai Lama verlichting van hart & geest
De Dalai Lama verlichting van hart & geest door De Dalai Lama
... »
 
 
 
 
 

Taoisme
Taoisme door Patricia De Martelaere
Het taoïsme wordt alom erkend als een van de hoofdstromingen van de klassieke Chinese filosofie. Maar wordt het ook begrepen? De prachtige, poëtische en vaak ... »
 
 
 
 
 

Gayan Vadan Nirtan
Gayan Vadan Nirtan door H. Inayat Khan
Deze uitgave van Gayan, Vadan, Nirtan bevat de integrale tekst van de drie klassieke bundels met aforismen, gedichten en gebeden van de grote soefi-meester Hazr... »
 
 
 
 
 

De ziel, vanwaar, waarheen?
De ziel, vanwaar, waarheen? door H. Inayat Khan
De gelukzaligheid van het godsbewustzijn kan worden bereikt door het innerlijk leven te ontwikkelen en overal, in ieder mens en in alle omstandigheden God verte... »
 
 
 
 
 

Ik ben
Ik ben door S. Nisargadatta Maharaj
gesprekken over onze oorspronkelijke natuur... »
 
 
 
 
 

Geestelijke geneeskracht
Geestelijke geneeskracht door Inayat Khan
Dit boek bevat een aantal uiterst verhelderende beschouwingen en observaties over de geestelijke en psychologische aspecten van ziekte en gezondheid, en beschri... »