Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Nepal
Nepal door Insight Guides Nederlandstalig
Nepal heeft veel meer te bieden dan alleen het reusachtige Himalayagebergte. Ontdek in deze gids de onvoorstelbare diversiteit van dit land en het schitterend b... »
 
 
 
 
 

Oezbekistan - Parel van de zijde route
Oezbekistan - Parel van de zijde route door Abdulwahid van Bommel & Iris Bezuijen
 »
 
 
 
 
 

Georgië en Armenië reisgids magazine
Georgië en Armenië reisgids magazine door Godfried van Loo & Marlou Jacobs
Extra dikke en speciale uitgave met omdraai-cover, waar Georgië en Armenië in één reisgids magazine zijn samengevoegd. Bezienswaardigheden, achtergrondartikelen... »
 
 
 
 
 

Jordanië reisgids magazine
Jordanië reisgids magazine door Godfried van Loo & Marlou Jacobs
Het Jordanië reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Jordanië reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mense... »
 
 
 
 
 

Sri Lanka reisgids magazine
Sri Lanka reisgids magazine door Godfried van Loo & Marlou Jacobs
Het Sri Lanka reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Sri Lanka reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en men... »
 
 
 
 
 

Sri Lanka
Sri Lanka door Capitool
<h3>De Capitool Reisgids Sri Lanka helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.</h3><p>Deze reisgids verdeelt Sri Lanka in zeven gebieden: Colombo, de we... »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam door Capitool
<h3>De Capitool Reisgids Vietnam helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.</h3><p>Deze reisgids verdeelt Vietnam in zeven gebieden: Ho Chi Minh City, ... »
 
 
 
 
 

Te gast in Sri Lanka
Te gast in Sri Lanka door Emmy van Hees, Karin Anema & Marianne de Swart
 »
 
 
 
 
 

Vietnam
Vietnam door Joke Petri & Leon Peterse
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Vietnam staat gelukkig niet meer synoni... »
 
 
 
 
 

Goud in Tokyo
Goud in Tokyo door Geert Dehertefelt
Iedereen droomt zijn eigen beeld van Tokyo. Deze reisgids toont het ware gezicht van de meest waanzinnige en verrassendste hoofdstad ter wereld. Boordevol uniek... »