Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 10 mei 1940
10 mei 1940 door George Knottnerus
10 mei 1940. Binnentrekkende Duitsers overrompelen stad en land. Een domineeszoon uit de Achterhoek en een katholieke bakkersdochter uit Rotterdam storten zich in een onmogelijke romance.  »
 
 
 
 
 

Tamar
Tamar door Monique Hoolt
Een vrouw stuift de hoek om, haar mantel wappert om haar benen, de sjaal om haar hals achtervolgt haar als een fladderende kraai. Ze kijkt over haar schouder en... »
 
 
 
 
 

Davied
Davied door Albert de Bruijn
Een verhaal van een soldaat die liever ver van de oorlog was gebleven en een verhaal dat vertelt hoe sterk en veerkrachtig een kind kan zijn. Uiteindelijk het grenzeloze optimisme van een jonge generatie. »
 
 
 
 
 

Verborgen stad
Verborgen stad door P. Duffy
... »
 
 
 
 
 

Soldaat Navette meldt zich...
Soldaat Navette meldt zich... door Ger Koreman
Een op feiten en waarschijnlijkheden gebaseerde oorlogsroman. Soldaat Navette vecht aan het front 1914-1918, raakt gekwetst en probeert via bezet België, door N... »
 
 
 
 
 

De hel van Tjideng
De hel van Tjideng door E.G. van der Stouw-Lengkeek
Elisabeth Lengkeek reist op 28 april 1939 naar Nederlands-Indië, haar verloofde Dick achterna. Als twee jaar later de Japanse troepen Java innemen, komt ze met... »
 
 
 
 
 

De hemel van Kazakstan
De hemel van Kazakstan door Heinz G. Konsalik
De Wolhyniduitsers hebben generaties achtereen in Rusland gewoond zonder zich echter met de bevolking te assimileren. Kort voor de Tweede Wereldoorlog sluit Hi... »
 
 
 
 
 

De Zwerver
De Zwerver door Willem Schippers
Katey is ontroostbaar als haar hond Nelson verdwijnt. Nelson is zijn neus achternagelopen op weg naar het Grote Avontuur, en dat brengt hem steeds verder van hu... »
 
 
 
 
 

Mila 18
Mila 18 door L. Uris
... »
 
 
 
 
 

Pantsers des doods
Pantsers des doods door Sven Hassel
Nu in nieuwe editie ! Compleet en Ongecensureerd. Sven keert terug naar zijn kameraden van het 27ste strafbataljon. Juist wanneer hij aankomt start de nieuwe, m... »