Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Klem
Klem door Wim Uijtdewilligen
In 1998 zet de gedesillusioneerde zakenman Herman de Roy zijn eigen zelfmoord in scène op zijn landgoed in de Schotse bergen, zijn vrouw en twee zoons verbijst... »
 
 
 
 
 

Ondergedoken
Ondergedoken door Liza Marklund & M. Eriksson
een waar gebeurde thriller... »
 
 
 
 
 

Midzomermoord
Midzomermoord door Henning Mankell
Kurt Wallander moet op zoek naar drie jonge mensen die na Midzomernacht spoorloos zijn verdwenen. Er komt weliswaar een levensteken uit Hamburg, maar daar is ie... »
 
 
 
 
 

Een beestachtig verbond
Een beestachtig verbond door Liz Brouwer
In het Entrepotdok wordt het lijk van meubelmaker en ontwerper Bernd van Trigt gevonden. Hij is op bizarre wijze om het leven gebracht. Er lijkt een overeenkoms... »
 
 
 
 
 

De zaak nul
De zaak nul door Marc Pierar
Amsterdam 2047. Vrijwel al het werk wordt gedaan door computers en robots. Het merendeel van de wereldbevolking is werkloos. Maar er is ook nog steeds misdaad e... »
 
 
 
 
 

Met onbekende bestemming
Met onbekende bestemming door Agatha Christie
De geleerde Thomas Betterton, die een uitvinding heeft gedaan die heel belangrijk is voor de moderne oorlogsvoering, is plotseling uit Engeland verdwenen. Werd ... »
 
 
 
 
 

Moord in de martelstoel
Moord in de martelstoel door Agatha Christie
Opgelucht verlaat Hercule Poirot het huis van zijn tandarts. Er is hem gezegd dat hij pas over een half jaar terug hoeft te komen. Maar diezelfde middag staat h... »
 
 
 
 
 

Haar
Haar door Peter Colpaert
Wanneer twee koppels elkaar na vele jaren weer ontmoeten wordt meteen een afspraak voor een gezellig avondje tafelen gepland. Dat dit gezellig avondje het begin... »
 
 
 
 
 

De seriemoordenaar
De seriemoordenaar door P. May
HOOGSPANNING
Hij noemt zichzelf ‘de Beijing Ripper’. Zijn slachtoffers zijn jong, beeldschoon en op gruwelijke wijze verminkt. Angst is voor hem een plezier... »
 
 
 
 
 

De verzamelaar
De verzamelaar door Diana van Hal
In Medford Massachusetts wordt het lichaam van een jonge vrouw ontdekt, begraven in het Middlesex Fells reservaat. Al gauw blijkt dat het om een seriemoordenaar... »