Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Klem
Klem door Uijtdewilligen Wim
In 1998 zet de gedesillusioneerde zakenman Herman de Roy zijn eigen zelfmoord in scène op zijn landgoed in de Schotse bergen, zijn vrouw en twee zoons verbijst... »
 
 
 
 
 

Costa killer
Costa killer door Pim Faber
Pim Faber

Costa Killer
Thriller

Nederland is in paniek. Tijdens de heetste zomer van de eeuw heeft een seriemoordenaar de Hollandse kust uitgekozen als doelwi... »
 
 
 
 
 

Ondergedoken
Ondergedoken door Liza Marklund & M. Eriksson
een waar gebeurde thriller... »
 
 
 
 
 

Midzomermoord
Midzomermoord door Henning Mankell
Kurt Wallander moet op zoek naar drie jonge mensen die na Midzomernacht spoorloos zijn verdwenen. Er komt weliswaar een levensteken uit Hamburg, maar daar is ie... »
 
 
 
 
 

De terugkeer van de dansleraar
De terugkeer van de dansleraar door Henning Mankell
Twee gebeurtenissen overrompelen de 37jarige politieinspecteur Stefan Lindman. Op het moment dat hij van zijn arts hoort dat hij kanker heeft leest hij in de kr... »
 
 
 
 
 

Een beestachtig verbond
Een beestachtig verbond door Liz Brouwer
In het Entrepotdok wordt het lijk van meubelmaker en ontwerper Bernd van Trigt gevonden. Hij is op bizarre wijze om het leven gebracht.
Er lijkt een overeenkom... »
 
 
 
 
 

De zaak nul
De zaak nul door Marc Pierar
Amsterdam 2047. Vrijwel al het werk wordt gedaan door computers en robots. Het merendeel van de wereldbevolking is werkloos. Maar er is ook nog steeds misdaad e... »
 
 
 
 
 

Met onbekende bestemming
Met onbekende bestemming door Agatha Christie
De geleerde Thomas Betterton, die een uitvinding heeft gedaan die heel belangrijk is voor de moderne oorlogsvoering, is plotseling uit Engeland verdwenen. Werd ... »
 
 
 
 
 

Haar
Haar door Peter Colpaert
Wanneer twee koppels elkaar na vele jaren weer ontmoeten wordt meteen een afspraak voor een gezellig avondje tafelen gepland. Dat dit gezellig avondje het begin... »
 
 
 
 
 

De seriemoordenaar
De seriemoordenaar door P. May
HOOGSPANNING
Hij noemt zichzelf ‘de Beijing Ripper’. Zijn slachtoffers zijn jong, beeldschoon en op gruwelijke wijze verminkt. Angst is voor hem een plezier... »