Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Sinterklaasliedjes
Sinterklaasliedjes door Kapitein Winokio
Kapitein Winokio zingt samen met de Kampioenen klassieke en nieuwe Sinterklaasliedjes. Zing gezellig mee terwijl je bladert door het prachtige beeldverhaal van ... »
 
 
 
 
 

Display Jij bent de liefste
Display Jij bent de liefste door Hans Hagen, Marit Törnqvist & Monique Hagen
 »
 
 
 
 
 

Boris op het ijs
Boris op het ijs door Dick Bruna
<i>Boris op het ijs</i> is een gloednieuw luisterboek over Nijntje en haar vriendjes. Dit keer met een grote rol voor Boris. Boris wil schaatsen en beleeft daar... »
 
 
 
 
 

Nijntje en oom vliegenier
Nijntje en oom vliegenier door Dick Bruna
<i>Nijntje en oom vliegenier</i> is een gloednieuw boek over Nijntje, dit keer met een grote rol voor oom vliegenier. Snuffie is zoek en Nijntje maakt zich zorg... »
 
 
 
 
 

Nijntjes avonturen
Nijntjes avonturen door Dick Bruna
Een absolute must see voor ieder gezin met jonge kinderen: nijntje! Het bekende konijn-icoon is al sinds jaar en dag één van de meest herkenbare personages voor... »
 
 
 
 
 

Een dagje uit met Nijntje
Een dagje uit met Nijntje door Dick Bruna
Het leven van Nijntje en haar vrienden is geen moment saai! In dit boek vol verhalen en liedjes gaat Nijntje varen, bowlen en op schoolreisje. Ze zoekt eieren o... »
 
 
 
 
 

Dans mee met Nijntje
Dans mee met Nijntje door Dick Bruna
Nijntje maakt graag muziek. Samen met Betje Big, Knorretje, Barbara en Aagje is dat nog leuker. Ze vormen samen een orkest. Maar Nijntje is ook dol op dansen. E... »
 
 
 
 
 

Het grote Juf Roos-liedjesboek
Het grote Juf Roos-liedjesboek door Frank Jan Horst & Rogier Visser
Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! In de vrolijke verzamelbundel <i>Het grote Juf Roos-liedjesboek</i> vind je alle liedjes van Juf Roos overzichtelijk ... »
 
 
 
 
 

De wondereik en andere sprookjes
De wondereik en andere sprookjes door Harrie Jekkers & Koos Meinderts
Twee seizoenen jaar speelden Harrie Jekkers en Klein Orkest in volle zalen door heel Nederland de voorstelling: Later is allang begonnen (en vroeger komt nog 1 ... »
 
 
 
 
 

Dierenpret
Dierenpret door Nicolette Kluijver
<h2>Dierenpret met Nicolette!</h2><p>Het trotse pauwenkuiken, het zelfverzekerde knaagdier, de patserige papegaai, de stiekeme muis en de overmoedige stuntkat: ... »