Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De laatste vlucht
De laatste vlucht door E. Vanackere
19431945. De twintigste eeuw beleeft zijn donkerste uren. Terwijl de aarde schudt van de bommen is de hemel het toneel van verbeten gevechten. Hoog in de lucht boven de wolken draaien de vliegtuigen om elkaar heen binden mannen de strijd aan en kruist het lot hun vlucht. »
 
 
 
 
 

De nazi's
De nazi's door Laurence Rees
‘Rees raakt de kern van een van de meest onrustbarende en onvoorstelbare periodes in Duitsland van voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog.’ – NEW YORK DAI... »
 
 
 
 
 

Soldaat van Oranje
Soldaat van Oranje door Erik Hazelhoff Roelfzema
Soldaat van Oranje is niet alleen een spannend verhaal maar ook een historisch document over de Tweede Wereldoorlog. Prins Bernhard schreef ooit over dit boek: ‘Ik ben erbij geweest, en zo was het.’ Soldaat van Oranje is een van de beroemdste boeken over de Tweede Wereldoorlog. »
 
 
 
 
 

Cruciale keuzes
Cruciale keuzes door Hillary Rodham Clinton
Hillary Rodham Clinton doet van binnenuit verslag over de crises, keuzes en catastrofes die ze heeft meegemaakt in de vier jaar waarin ze minister van Buitenlan... »
 
 
 
 
 

Nederland in twaalf moorden
Nederland in twaalf moorden door Bas Blokker, Jan Blokker & Jan Jr. Blokker
Niets zo veranderlijk als onze identiteit

Veel Nederlanders denken, of hopen, of horen dat ze deel zijn van een volk dat altijd tolerant, nuchter en gastvrij i... »
 
 
 
 
 

In dienst van de dictator
In dienst van de dictator door Dardan Gashi & Ingrid Steiner -Gashi
het leven en de vlucht van een Noord-Koreaanse agent. De thans 75-jarige Kim Jong Ryul regelde voor de Noord-Koreaanse...... »
 
 
 
 
 

Narcostaat Mexico
Narcostaat Mexico door Cees Zoon
In de Mexicaanse drugsoorlog vallen meer doden dan in Afghanistan. De oorlog wordt door leger, politie en de kartels onderling op wrede wijze uitgevochten: lijk... »
 
 
 
 
 

Russische schurken
Russische schurken door Erik van Ree & Marc Jansen
Negen van de meest beroemde Russische schurken worden in dit boek door geskundige Rusland-kenners in de schijnwerpers gezet.  »
 
 
 
 
 

Een geschiedenis van Rusland
Een geschiedenis van Rusland door J.W. Bezemer & Mechteld Jansen
‘Ons land is groot en rijk, maar er heerst geen orde. Kom over ons regeren.’ In 862 voldeed Noormannenhoofdman Rurik aan dit verzoek van de bevolking van het tegenwoordige Rusland, en in maart 2008 ‘regelde’ Vladimir Poetin zijn opvolging door Dmitri Medvedev als nieuwe president van Rusland naar voren te schuiven. »
 
 
 
 
 

Het verhaal van mijn leven
Het verhaal van mijn leven door Ted Kennedy
Edward M. - Ted - Kennedy wordt algemeen beschouwd als een van de beste senatoren in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Daarnaast is hij ook de patriarch ... »