Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 De held van alle helden
De held van alle helden door Mark Haayema
<p>Ridder Kai is de held van alle helden. Met zijn paard redt hij iedereen in nood. Laatst versloeg hij een hele kudde draken en redde hij zijn moeder uit de sl... »
 
 
 
 
 

Roodkapje was een toffe meid
Roodkapje was een toffe meid door Marjet Huiberts
Stoere prinsessen die surfen op internet, wolven die chillen in het bos en prinsen die met helikopters op paleisdaken landen - zo hoorde je de bekende sprookjes... »
 
 
 
 
 

Ik weet wat ik worden wil
Ik weet wat ik worden wil door Elle Van Lieshout & Erik van Os
'Ik weet wat ik worden wil' is een luisterboek met 35 geïllustreerde kinderversjes over beroepen, geschreven door Erik van Os en Elle van Lieshout. De gedichtje... »
 
 
 
 
 

Zullen we zwaaien?
Zullen we zwaaien? door Bette Westera
<i>'Zullen we zwaaien?' vraagt juf Janna.
Liedewij knikt. Ze laat papa's hand los.
Voor het raam staat een trapje.
Juf Janna helpt Liedewij er op... »
 
 
 
 
 

Prinses Eleonora
Prinses Eleonora door Marieke Van Hooff
Kom binnen in het gezellige en nogal roze universum van prinses Eleonora! Samen met de koning en een heleboel bedienden beleeft deze pientere prinses allerlei a... »
 
 
 
 
 

Aan zee
Aan zee door Kapitein Winokio & Mevrouw de Poes
Liefste Kampioen,Het is hier heel leuk. De zon schijnt en er zijn ijsjes! Met onze voeten in het zand horen we het ruisen van de golven en het kabaal van meeuwe... »
 
 
 
 
 

Bas past op opa
Bas past op opa door Dagmar Stam
Bas is dol op zijn opa! Als mama en oma gaan winkelen, past opa op Bas. Wat een pret! Samen verzinnen ze de leukste spelletjes. Wie past er nu eigenlijk op wie?... »
 
 
 
 
 

Luisterversjes van Oma Boekentas
Luisterversjes van Oma Boekentas door Gert Geurtsen
De versjes uit dit boek nemen kinderen bij de hand om ze wegwijs te maken in een wereld waarin veel informatie op ze af komt. Dat gaat tegenwoordig in een hoog ... »
 
 
 
 
 

CONNY BETER!
CONNY BETER! door
 »
 
 
 
 
 

De familie Slotje
De familie Slotje door Marieke Van Hooff
De familie Slotje is een keurige familie slotenmakers. Maar schijn bedriegt, want de Slotjes hebben een groot geheim: 's nachts zijn het allesbehalve keurige in... »