Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Eventmanagement
Eventmanagement door J. Verhaar
In Eventmanagement 8 cases zijn een aantal casussen verzameld uit de evenementenbranche. Deze sluiten aan bij Projectmanagement 1 een professionele aanpak van e... »
 
 
 
 
 

Gehaktballen met slagroom
Gehaktballen met slagroom door Seth Godin
'Geef mij ook wat Nieuwe Marketing. Ik wil blogs, e-mail, YouTube-video's, een Myspace-pagina, Google AdWords... Het maakt niet uit, zolang het maar nieuw is.'
... »
 
 
 
 
 

Combifuncties
Combifuncties door Jeroen Hendrikse
<p>De zorg heeft te maken met een fundamenteel personeelstekort. Een uitdaging waar <em>Combifuncties </em>een bewezen oplossing voor biedt.¬†Maak gebruik van de... »
 
 
 
 
 

Belastingalmanak 2024
Belastingalmanak 2024 door Angie Clocheret, Audrey De Bevere & Bruno Teirlynck
<p class="listheader"><strong>Bestel het voordeelpakket</strong> van de 3 almanakken (Personenbelasting, Vennootschapsbelasting en Btw) en ontvang een totale <s... »
 
 
 
 
 

Uw personenwagen vervangen in 2024 of beter later?
Uw personenwagen vervangen in 2024 of beter later? door Alexander Verleysen & Lauren Van Luyten
<p class="listheader"><strong>Samengevat</strong></p> <p class="bodytext">Dit nieuwe Tips & Advies-boek geeft een diepgaande kijk op de ontwikkelingen in de <s... »
 
 
 
 
 

Expertgids Vennootschapsrecht 2024
Expertgids Vennootschapsrecht 2024 door
<p class="listheader"><strong>Samengevat</strong></p> <p class="bodytext">Deze volledig <strong>vernieuwde en geactualiseerde Expertgids</strong> is een reflec... »
 
 
 
 
 

Combifuncties
Combifuncties door Jeroen Hendrikse
<p>De zorg heeft te maken met een fundamenteel personeelstekort. Een uitdaging waar <em>Combifuncties </em>een bewezen oplossing voor biedt.¬†Maak gebruik van de... »
 
 
 
 
 

Goldratts regels van projectmanagement
Goldratts regels van projectmanagement door Goldratt-Ashlag Goldratt-Ashlag
<h3>De opvolger van de wereldwijde bestseller <em>Het doel</em></h3><p>In 1984 verscheen de wereldwijde bestseller <em>Het doel</em> van Eliyahu Goldratt. Het d... »
 
 
 
 
 

Stil, ze gaat wat zeggen
Stil, ze gaat wat zeggen door Marinda Hall
 »
 
 
 
 
 

Productiever met ChatGPT
Productiever met ChatGPT door Kees Kraaiveld
 »