Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Witte kat
Witte kat door Holly Black
Cassel is lid van een familie van vloekwerkers – mensen die door één aanraking iemand kunnen manipuleren, in goede en in kwade zin. Cassel is geen vloekw... »
 
 
 
 
 

Tijdrovers
Tijdrovers door Tanja de Jonge
WAT DOE JE ALS JE ZUS SPOORLOOS VERDWIJNT EN HET IS JOUW SCHULD?<br/><br/>Woensdagmiddag, 13.00 - je ouders moeten weg en jij hebt beloofd op je zus Marit te pa... »
 
 
 
 
 

De Moorehawke-trilogie
De Moorehawke-trilogie door Celine Kiernan
De Moorhawketrilogie DL3 De Rebelse Prins... »
 
 
 
 
 

Sneeuwwitje en de jager
Sneeuwwitje en de jager door Lily Blake
<p>Ze is voorbestemd...
om door de koningin te worden vermoord
óf om door de jager te worden opgeleid tot een krijger.</p><p>Lang geleden leefde Sneeuwwitje sam... »
 
 
 
 
 

Voorbij
Voorbij door Bobje Goudsmit
Linde is blij dat het schooljaar er eindelijk op zit en ze verheugt zich op de eerste vakantie met haar vriendinnen. Dan hoort ze een verbijsterend bericht: haa... »
 
 
 
 
 

Drakenklauw
Drakenklauw door J.L. Carey
Een vergeten eiland, een vervloekte geboorte en een monsterachtig geheim. Rose is de eenentwintigste prinses, voorbestemd om de vrede te herstellen tussen Engel... »
 
 
 
 
 

Isa's droom
Isa's droom door Marco Kunst
Isa droomt ervan beroemd te worden. Na een volledig mislukt optreden tijdens een talentenjacht op tv slikt ze in een opwelling een aantal slaappillen. Ze ontwaa... »
 
 
 
 
 

Met de noorderzon
Met de noorderzon door Jennifer Donnelly
... »
 
 
 
 
 

Het dodenpad
Het dodenpad door Kevin Brooks
…en toen ik mijn ogen sloot en mijn geest opende, zag ik het hele tafereel weer voor me: de kring van stenen, de dwergachtige meidoorn, Rachels laatste adem d... »
 
 
 
 
 

Dans om het zwarte goud
Dans om het zwarte goud door L. Rood
De Amsterdamse Helmi heeft brieven gevonden over Ghana, geschreven door haar bet-, bet-, betovergrootvader. Ze praat erover met Kofi, die uit dat land komt, en met Weston, die vers uit Suriname is aangekomen. Maar Weston lijkt niet zo geïnteresseerd. »