Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Het jaar dat de zigeuners kwamen
Het jaar dat de zigeuners kwamen door L. Glass
Het jaar dat de Ligeuners lewamen
Die lente kwamen ze naar ons toe en betoverden ons. Ze veranderden ons leven voorgoed.
De twaalfjarige Emily kijkt uit naar de... »
 
 
 
 
 

Voor altijd
Voor altijd door Maggie Stiefvater
Ik schoot in galop de bossen in. Mijn poten bonsden op de rotsen; mijn passen vraten kilometers. Elke zenuw binnen in me stond in brand. Ik hield mijn gedach... »
 
 
 
 
 

Tralievader
Tralievader door Carl Friedman
Tralievader is een novelle opgebouwd uit veertig hoofdstukjes waarin Carl Friedman het dagelijks leven beschrijft van een gezin met drie opgroeiende kinderen na de Tweede Wereldoorlog. In het gezin duurt de oorlog voort omdat de vader in eindeloze herhaling met praten over zijn kampervaringen. »
 
 
 
 
 

Geestesband
Geestesband door Richelle Mead
Na een hartverscheurende reis naar Siberi keert Rose eindelijk terug...... »
 
 
 
 
 

Bloedbelofte
Bloedbelofte door Richelle Mead
Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd w... »
 
 
 
 
 

Hasse Simonsdochter
Hasse Simonsdochter door Thea Beckman
In de tijd van de Hoekse en Kabeljauwse twisten is Kampen een belangrijke handelsstad, maar de vijftienjarige Hasse vindt het er maar druk en benauwd. Ze tre... »
 
 
 
 
 

Vechten voor overmorgen
Vechten voor overmorgen door Evert Hartman
Vechten voor overmorgen
Evert Hartman


Velen, vooral jongeren, protesteren tegen de onleefbaarheid en de vergiftiging van het milieu. Een milieubewuste regeri... »
 
 
 
 
 

Wreed
Wreed door Mel Wallis de Vries
Wreed is de nieuwe bestseller van Mel Wallis de Vries, de koningin van de Nederlandse jeugdthriller. Dit boek lees je op het puntje van je stoel!
Wat als je er... »
 
 
 
 
 

De Tillermans
De Tillermans door Cynthia Voigt
De Zwerftocht Van Vier Kinderen Op Zoek Naar Een Huis. Bevat De Eerste 3 Delen Van De Serie: Onder De Blote Hemel, Samen Onder Dak En Het Verhaal Van Dicey... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud door Richelle Mead
Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd w... »