Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Risotto! Risotto! door Valentina Harris Risotto ‒ geprezen om zijn textuur, smaak en veelzijdigheid ‒ maakt in Italië al sinds de achtste eeuw deel uit van het menu en is een van de beroemdste gerecht... »
Spanje, de authentieke keuken door Margaret Stepien & Sally Davies Dit boek presenteert de meest authentieke gerechten van Spanje - rechtstreeks uit de keukens waar ze tot perfectie zijn gekomen.De beste koks van lokaal Spaans ... »
Thailand, de authentieke keuken door Austin Bush & Mark Wiens Dit boek presenteert de meest authentieke Thaise gerechten, rechtstreeks uit de keukens waar ze zijn vervolmaakt.Van verkopers van straatkraampjes tot chefs van... »
The Really Quite Good British Cookbook door Peter Blake Dit boek is een mooi voorbeeld van de huidige Britse culturele en culinaire mix en viert deze prachtige smeltkroes van keukens, onder aanvoering van de honderd ... »
Yakitori & Korean BBQ door Jonas Cramby De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig geïntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel result... »
Recepten uit Wenen door Antonia Kogl Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad bekend uit het decor van keizerin Sissi, is momenteel een van de meest opkomende reisbestemmingen. Wie aan Wenen denkt, denkt a... »
Toscane door Giancarlo Caldesi & Katie Caldesi De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo & Katie Caldesi n... »
Het Keijner kookboek door W.C. Keijner Facsimile heruitgave van Het Keijner kookboek, het kookboek voor de authentieke Indische keuken met Hollandse, Chinese en inlandse recepten.... »
Indonesisch kookboek door Marjolein Wildschut Dit boek bevat meer dan 300 heerlijke gerechten uit de populaire Indonesische keuken. U vindt een enorme variatie aan voorgerechten, eiergerechten, vis- en vlee... »