Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Passagier 23
Passagier 23 door Sebastian Fitzek
Politiepsycholoog Martin Schwarz heeft tijdens een vakantie op het cruiseschip Sultan of the Sea zijn vrouw en zoontje verloren. Niemand heeft ooit kunnen ophel... »
 
 
 
 
 

De stilte van de hel
De stilte van de hel door Cody Mcfadyen
'Haar lichaam is gisteren gevonden. Ze gaan ervan uit dat ze drie dagen eerder is vermoord.'
Ik kijk verrast op. 'Drie dagen geleden?'
'Ja.'
'Hoe is het lichaam gevonden? Waar?'
'De politie van San Francisco heeft een e-mail gekregen. »
 
 
 
 
 

De chirurg
De chirurg door Tess Gerritsen
's Nachts dringt de Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en laat hen onvoorstelbare verschrikkingen ondergaan. De enige hoop van de pol... »
 
 
 
 
 

Verdieping X
Verdieping X door Kim Moelands
Zwart voor zijn ogen. Schimmige contouren doemen op. Hij hoort een zacht gezoem op de achtergrond. Waar is hij? Voorzichtig draait hij zijn hoofd naar het geluid. Vanuit een apparaat lopen roodgekleurde slangen naar een doorzichtige zak die half gevuld is met rode vloeistof. »
 
 
 
 
 

Koud om het hart
Koud om het hart door E. Spindler
Anna North wordt achtervolgd haar huis wordt overhoop gehaald en ze ontvangt angstaanjagende brieven. Als dan ook nog een goede vriendin verdwijnt en er in kort... »
 
 
 
 
 

Verdwijn
Verdwijn door Tess Gerritsen
ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVEN
Een naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats door Linda Jansma
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes beden... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud door Corine Hartman
<b>Deel vier in de serie psychologische thrillers rondom Jessica Haider<br/><br/>Wordt gerechtigheid bijzaak, als het leven van een dierbare op het spel staat?<... »
 
 
 
 
 

Zustermoord
Zustermoord door Tess Gerritsen
Dokter Maura Isles ziet door haar werk als patholoog anatoom meer lijken dan haar lief is maar nooit eerder bood het slachtoffer van een moord zon angstaanjagende aanblik. Maura huivert wanneer ze op de autopsietafel het levenloze lichaam ziet dat als twee druppels water op haar lijkt. »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud door Isa Maron
<p>Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge studente Forensisch Onderzoek Kyra Slagter samengebracht door een myst... »