Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Terug naar de kust door Selma Noort & Saskia Noort

Terug naar de kust is 6 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 3.0. Het boek is 116 keer gelezen.
Anoniem
- Terug naar de kust
 
 
 
 
 
(5)

Zeer spannend boek. Blijft boeien tot het eind.

- Terug naar de kust
 
 
 
 
 
(3)

Mooi uitgewerkte relatie tussen zussen, beiden getraumatiseerd door verleden met gestoorde moeder. In hoeverre is gekte erfelijk? De spanning is van meet af aan voelbaar. Tegenvaller vond ik de voorspelbaarheid en daarom was de who van de whodunit nergens een verrassing.

- Terug naar de kust
 
 
 
 
 
(3)

Nee ik wilde niet in één keer doorlezen. Sterker nog ik begon steeds meer voor de rode draad te lezen. Vond hem voorspelbaar.

- Terug naar de kust
 
 
 
 
 
(4)

Wederom een heerlijk boek van Saskia Noort. Ook ik had wel al vrij snel door wie de dader was, maar dat doet totaal geen afbreuk op het verdere verhaal. Je wilt dan toch het hoe en waarom weten. Tot nu toe vind ik de boeken van Saskia gewoon heerlijk leesvoer, alleen de verbouwing heb ik nog niet gelezen, ben benieuwd wat ik daarvan zal vinden, aangezien de reacties op dit boek nogal uiteenlopen. Maar eigenlijk denk ik dat het haast niet kan tegenvallen...
Wat mij betreft is Terug naar de kust dus een aanrader.