Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »
 
 
 
 
 

Stiefkind
Stiefkind
Virginia is vijftien. Omdat haar moeder niet goed voor haar zorgde, woont ze sinds haar zevende bij haar vader en stiefmoeder. Na een ruzie met haar vader be... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Nadat Maria abortus heeft laten plegen wordt ze met de dood bedreigd. Ze duikt onder bij haar zus. Terwijl haar dierbaren aan Maria s geestelijke gezondheid ... »
 
 
 
 
 

Het zonnige zomerboek
Het zonnige zomerboek
In deze heerlijke dikke bundel vind je zomerse voorleesverhalen over heel veel verschillende onderwerpen. Over naar het strand gaan, picknicken in het bos, d... »
 
 
 
 
 

Het geheim van het gat in de dijk
Het geheim van het gat in de dijk
April komt uit New York en moet bij familie in een oude boerderij in Nederland gaan wonen. Ze vindt het er vreselijk en mist haar vader. Het is gevaarlijk in... »
 
 
 
 
 

IK VERTEL HET NIET!
IK VERTEL HET NIET!
Jos heeft een geheim. Zij is op Wisse. Dat gaat niemand iets aan. Maar dan vraagt mama ernaar. En papa en opa. En haar broer Tim. Oei, een geheim is moeilijk... »
 
 
 
 
 

Stomme oen
Stomme oen
Bo slaapt bijna in de auto. Mama moet tanken. 'Blijf maar lekker liggen Bo', zegt ze. En ze gaat de winkel in. Ineens is daar een man. Hij steelt mama's auto... »
 
 
 
 
 

HELP!
HELP!
Ruud en zijn zusje Maud vinden alles saai. Maar dan gebeurt er iets. Net als in een film of een boek. Hennes de oppas verdwijnt. Buiten ligt een zakdoekje. M... »