Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Solo door Jill Mansell

- Solo
 
 
 
 
 
(3)

Dit is een totaal ander genre dan ik normaal lees. Gek genoeg had ik meer romantiek en minder drama verwacht. Echt erg voorspelbaar boek. Ik had nog nooit ie... »

Boeken zoals Solo door Jill Mansell

Schot in de roos
Schot in de roos
Het begint allemaal met een glimmende rode grasmaaimachine. Is dat haar kerstcadeau? Met een schok realiseert Nancy zich dat de sieraden die haar man Jonathan de laatste tijd gekocht heeft niet voor haar bestemd waren, maar voor een ande... »
De prins op het verkeerde paard
De prins op het verkeerde paard
Een vrolijke Romeo en Julia Als tiener was Maddy Harvey een lelijk eendje. Ze droeg een ziekenfondsbrilletje, had scheve tanden en elke dag een bad-hair-day. Maar nu is ze een mooie zwaan. Als ze Kerr McKinnon ontmoet is het liefde op ... »
Geknipt voor Miranda
Geknipt voor Miranda
Een man is net een trein - er komt altijd een volgende! Miranda is in de wolken als ze Greg ontmoet: hij is knap, geestig en lijkt meteen dol op haar. De volmaakte man! Greg vindt Miranda ook erg leuk: ze is mooi, ze is jong en ze zeurt... »

Prikbord

Geralien
Geralien heeft een recensie geschreven over Solo door Jill Mansell.
“Dit is een totaal ander genre dan ik normaal lees. Gek genoeg had ik meer romantiek en minder drama verwacht. Echt erg voorspelbaar boek. Ik had nog nooit iets ...” »
Score :
 
 
 
 
 

9 maanden geleden
Solo
Geralien
Geralien heeft Solo door Jill Mansell toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

9 maanden geleden
Solo
Daisy
Daisy heeft Solo door Jill Mansell toegevoegd aan haar verlanglijst.
16 Maart 2014, 13:08:27
Solo