Boek
Heerlijke hapjes en gerechtjes van hartig tot zoet van pat in deegkorst en rillettes tot pruimenclafoutis en frambozensoep. Zelfgemaakte honingmosterd barnaisesaus en aioli en natuurlijk ook kaasplateaus met wijnsuggesties. Kortom de lekkerste hapjes en gerechtjes uit de Franse keuken in n overzichtelijk boek. Onderscheidende trendy vormgeving. Aantrekkelijke prijskwaliteitsverhouding.De recepten terrine van eend gehaktbrood verrassingsbrood verrines carpaccios hamrolletjes pat en crote quiches cakes geroosterde groenten kleine salades panna cotta gepocheerd fruit en nog veel meer De extras 6 buffetideen met 15 uitgebreide recepten en 30 makkelijk uitvoerbare ideen 6 kaasplateaus en 6 wijntips een planning bij elk dinerbuffet. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Niemand