Boek
Dit boek is een bewerking van de Engelse uitgave Hygiene for management. Het geeft in samenvattende vorm alle informatie die nodig is om in bedrijven en instellingen een beleid te kunnen vormen op het gebied van de voedselhygine. Dit betekent dat zowel de microbiologische aspecten als de wetgeving aan de orde komen. De inhoud richt zich zowel op de grote productiebedrijven als op het midden en kleinbedrijf zoals bijvoorbeeld de snackbar. Voor de manager bij deze bedrijven is het bewaken en controleren van de hygine een van de belangrijkste taken. Soms is het uitvoeren van controles en het nemen van steekproeven voldoende. Steeds vaker wordt echter de hygine bewaakt en gecontroleerd op basis van een samenhangend kwaliteitsbewakingsplan. Hiervoor wordt in dit boek uitgegaan van het uit de VS afkomstige HACCPsysteem. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.