Boek
Italië is hét eetland van Europa. Probleem is alleen dat ze er Italiaans spreken... En nu weet je ongetwijfeld wat spaghetti alla carbonara is, en een scaloppina al marsala, maar wat is spigola allacquapazza, of scottiglia? Goed nieuws! Naast de smakelijke Reiskookboeken om zelf te kokkerellen, stelde Onno Kleyn dit handige Culinair reiswoordenboek samen. Nu wordt het weer duidelijk wat er op de Italiaanse menukaart staat!
Met praktische hoofdstukken over restaurants, streekwijnen en -specialiteiten, allergieën en voedselintolerantie en uitgebreide en up-to-date woordenlijsten Italiaans Nederlands en Nederlands Italiaans.
Culinair schrijver Onno Kleyn heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan. Hij schrijft voor vele uitgaven, waaronder de Volkskrant, Delicious en Le Magazine. Van zijn hand verscheen ook Reiskookboek Italië.
«
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.