Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Cruise door Suzanne Vermeer

- Cruise
 
 
 
 
 
(3)

Het boek Cruise van Suzanne Vermeer begint spannend en het verhaal gaat vlot. Echter halverwege het boek, neemt de spanning sterk af. Mijn eerdere ervaringen... »

- Cruise
 
 
 
 
 
(3)

Het begin vond ik erg chicklitterig. Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik door heb gelezen. Ik vond het een makkelijk leesbaar boek, fijn voor de vakantie, me... »

- Cruise
 
 
 
 
 
(2)

In het begin houdt ze de spanning er goed in, daarna zwakte het zover af dat ik erover twijfelde of er nog wel iets kwam, wat gezien het aantal pagina's nog ... »

Boeken zoals Cruise door Suzanne Vermeer

Rendez-vous
Rendez-vous

In de zinderende psyhologische thriller Rendez-vous verhuist Simone, een 34-jarige vrouw, samen met haar man en twee kinderen naar Zuid-Frankrijk.

Ze kopen een bouwvallig landhuis om in te wonen en een deel ervan te kun... »

Alles te verliezen
Alles te verliezen

Alles te verliezen van bestsellerauteur Esther Verhoef is psychologische thriller waain Claire kost wat kost beschermen wil wat ze heeft opgebouwd. Maar het verleden heeft andere plannen.

Claires leven is geslaagd. Ze i... »

Zomertijd
Zomertijd
Koen en Isabel hebben allebei een zeer verantwoordelijke en drukke baan. Wanneer de schoolvakantie aanbreekt moeten ze voor één week een logeeradres voor hun dochtertje Bibi regelen. Op aanraden van een collega van Koen brengen ze haar... »

Prikbord

Ellen
Ellen heeft Cruise door Suzanne Vermeer verwijderd uit haar collectie.
16 November 2016, 5:46:56
Cruise
Ellen
Ellen heeft Cruise door Suzanne Vermeer toegevoegd aan haar collectie.
15 November 2016, 5:50:09
Cruise
M-aartjee
M-aartjee heeft Cruise door Suzanne Vermeer toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 Mei 2015, 10:56:30
Cruise