Boek
Let op!
De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bakkerij. Studenten die schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding moeten de "werkboeken" bestellen.
Dit opdrachtenboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep chocolade. De opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor deze productgroep van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen.
Naast dit opdrachtenboek zul je ook gebruik moeten maken van FlexBase en periodeboeken. FlexBase (www.flexbase.nl) is het digitale deel van de FlexBase-methode. In FlexBase kun je alle benodigde theorie, recepturen en andere aanwijzingen vinden voor het uitvoeren van zowel de theorie- als praktijkopdrachten.
In de periodeboeken wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiƫne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort.
De serie opdrachtenboeken bestaat uit de volgende titels:
1 Productgroep Zanddegen
2 Productgroep Korstdegen
3 Productgroep Gistdegen
4 Productgroep Beslagen
5 Productgroep Taarten en Gebak
6 Productgroep Luxe gerezen degen
7 Productgroep Chocolade
8 Productgroep Decoraties, Sierwerk en Borstplaat
9 Productgroep Gistdeegspecialiteiten en Sierwerk gistdegen
10 Productgroep Desem
11 Productgroep Amandelwerk en Kokos
12 Productgroep Schuim
13 Productgroep Banketspecialiteiten
14 Productgroep Roggebrood
15 Productgroep Beschuit
16 Productgroep Koek «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen berichten geplaatst op het prikbord van Chocolade.