Boek
Foodpairing met de biersommelier Ben Vinken Biersommelier Ben Vinken laat zijn kennersblik schijnen over het wereldwijde succesverhaal van Belgische bieren. Wat maakt ze zo uniek? Welk verhaal gaat er schuil achter het brouwen van het bier? Wat typeert Belgische bieren als Duvel Petrus La Chouffe Tripel Karmeliet enz.? Met welke gerechten kun je ze het best combineren? Bij elk bier creren chefs Jan Buytaert en Carlo Didden een passend gerecht. Rijk gellustreerd met aantrekkelijke fotos van Joris LuytenMaak van elk glas bier een feest. Dat is de lijfspreuk van biersommelier Ben Vinken. Met twee gerenommeerde chefs maakte hij 27 afleveringen van de reeks De Biersommelier op Vitaya met telkens de achtergrond en beschrijving van een bier en het recept van een gerecht dat erbij past. Kijk ruik en proef van elk bier en maak zelf het passende gerecht erbij. Cheersvitaya82 «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.