Boek
Koken is geen kunst het is een ambacht. zegt Guy Van Cauteren chef van restaurant t Laurierblad in Berlare.Dit boek vertelt het passionele verhaal van meer dan 40 jaar gastronomie. Voor Van Cauteren zijn recepten enkel aanzetten die de individualist op weg helpen een eigen interpretatie te vormen. Guy Van Cauteren heeft een hekel aan alles wat in keurslijfjes zit. Voor hem klasse maar geen pretenties. Zijn keuken is klassiek maar niet in de betekenis van nostalgisch.Met veel respect worden de ingredinten en de keuze ervan besproken. Van wilde paling en wilde fazant tot hoevevarken elk recept wordt met dezelfde passie behandeld. Het zijn niet de typische recepten van grootmoeder daar is Van Cauteren t rebels voor.Prikkelen van de zintuigen goed doseren en de klanten waar voor hun geld bieden zijn d topprioriteiten voor Van Cauteren.Bijgestaan door de schitterende fotografie van Willy Lippens en de boeiende teksten van Stefaan Van Laere bent u zo bereid om zelf aan de slag te gaan volgens uw eigen interpretatie.pers24 «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Niemand