Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

A1
A1
Met TaalCompleet A1 maak je de stap van niveau 0 naar A1. Je leert in dit boek de basiswoorden van het Nederlands en de taal die je nodig hebt in het dagelij... »
 
 
 
 
 

A2
A2
Met TaalCompleet A2 maak je de stap van niveau A1 naar A2. Je bouwt verder op niveau A1. Je leert de taal die je nodig hebt in het dagelijks leven en je bere... »
 
 
 
 
 

KNM
KNM
De eindtermen KNM uit de Wet Inburgering vormen de rode draad van de methode. Het behalen van het KNM-examen is niet het enige doel van TaalCompleet KNM. Een... »
 
 
 
 
 

Taalcompleet
Taalcompleet
Deze oude uitgave van TaalCompleet A2 is alleen nog tweedehands verkrijgbaar bij derde verkopers, zonder code voor de e-learning en zonder ondersteuning door... »
 
 
 
 
 

Taalcompleet
Taalcompleet
Deze oude uitgave van TaalCompleet A1 is alleen nog tweedehands verkrijgbaar bij derde verkopers, zonder code voor de e-learning en zonder ondersteuning door... »
 
 
 
 
 

Van A tot Zin
Van A tot Zin
Gebruik je een taalmethode om Nederlands te leren? En wil je extra oefenen of meer leren? Dan is Van A tot Zin precies wat je nodig hebt. In dit boek kun je ... »
 
 
 
 
 

B1
B1
Grammatica- en taaloefeningen voor NT2-leerders (A2 naar B1).Inclusief e-learning-licentie van 18 maanden.Met volledige ondersteuning door onze klantenservice. »
 
 
 
 
 

ONA
ONA
De reeks TaalCompleet is de beste weg naar het inburgeringsexamen. TaalCompleet ONA. Het boek helpt je met jouw portfolio: je gaat acht resultaatkaarten invu... »
 
 
 
 
 

Basisexamen inburgering in het buitenland
Basisexamen inburgering in het buitenland
TaalCompleet Basisexamen inburgering in het buitenland bereidt voor op het examen in het buitenland. Alle onderdelen uit deze ambassadetoets (lezen, spreken ... »