Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bas en de Bosbrand
Bas en de Bosbrand
bas kijkt naar de bosrand.
opeens houdt hij zijn adem in.
ziet hij het goed?
het lijkt wel...
'vuur!' roept hij.
'anniek, ik zie vuur!'
Het heeft al weken ni... »
 
 
 
 
 

Blind
Blind
De tienjarige tweeling Joram en Jeske krijgt nieuwe buren. De buurjongen Mark is blind en heeft een blindengeleidehond. Mark is al achttien en best stoer vin... »
 
 
 
 
 

Jens wordt soldaat
Jens wordt soldaat
In 'Jens wordt soldaat' van Vrouwke Klapwijk gaat Jens op soldatentraining. Oom Rik heeft een geweldig plan: hij gaat met Jens een dagje weg. Ze gaan leren h... »
 
 
 
 
 

Wout Weter en de hond zonder naam
Wout Weter en de hond zonder naam
<p>‘Wout Weter’ van Vrouwke Klapwijk en Iris Boter is een graphic novel vol interessante dierenweetjes. Met een vader als dierenarts en een moeder als ve... »
 
 
 
 
 

Ridder Roemsoes komt eraan!
Ridder Roemsoes komt eraan!
Ridder Roemsoes Komt Eraan! »
 
 
 
 
 

Thuis
Thuis
Waar hoor je thuis?Een prenten- en werkboek over adoptie.Jing is een meisje zoals veel meisjes - vrolijk, fijne vriendinnen op school, thuis een gezellig gez... »
 
 
 
 
 

Bas vindt de schat
Bas vindt de schat
Bas zit in groep drie. Hij heeft vakantie. Met zijn vriend Ron doet hij mee aan een speurtocht. Samen met andere kinderen moeten ze in het bos zes opdrachten... »
 
 
 
 
 

Sanne en Marjolein
Sanne en Marjolein
 »
 
 
 
 
 

De zieke oma
De zieke oma
De oma van Leah is heel erg ziek. Dan komt Jezus met papa Petrus mee. Hij hoort dat oma ziek is en Jezus maakt haar beter. Wat een wonder!<br/><br/>De serie ... »