Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

1989
1989
1989. De wereld verandert in een rap tempo en Allie Burns staat nog altijd op scherp om verhalen te brengen die ertoe doen. Hoewel Allie niet langer onderzoe... »
 
 
 
 
 

De vervangster
De vervangster
In De vervangster, het achtste deel van Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, hebben verdriet en schuldgevoel profielschetser Tony Hill en inspecteu... »
 
 
 
 
 

De wrede hand
De wrede hand
(POD)In De wrede hand, deel vijf uit de Tony Hill en Carol Jordan-reeks van Val McDermid, lopen Tony en Carol een race tegen de klok. De moordenaar heeft nie... »
 
 
 
 
 

Trick Of The Dark
Trick Of The Dark
 »
 
 
 
 
 

De vervangster
De vervangster
<p>Dwarsligger 623 is <em>De vervangster </em>van Val McDermid en is een Tony Hill-thriller.</p><p>Jarenlang vochten ze zij aan zij tegen de misdaad: psychol... »
 
 
 
 
 

De leugen voorbij
De leugen voorbij
Detective Karen Pirie is terug in De leugen voorbij van Val McDermid, een zenuwslopende thriller waarin een manuscript de sleutel biedt tot het kraken van ee... »
 
 
 
 
 

Het profiel
Het profiel
Nieuw aangestelde profielschetser Tony Hill heeft in Het profiel, deel twee van Val McDermids thrillerserie over Tony Hill en Carol Jordan, zijn handen vol a... »
 
 
 
 
 

A Place Of Execution
A Place Of Execution
 »
 
 
 
 
 

Zeemansgraf
Zeemansgraf
(POD)Als in Zeemansgraf van bestsellerauteur Val McDermid in het Engelse Lake District na een stortvloed aan regen een lijk met tatoeages tevoorschijn komt, ... »
 
 
 
 
 

Trick of the Dark
Trick of the Dark
When Charlie Flint is sent a mysterious package of press cuttings about... »