Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De man die zijn sporen wiste
De man die zijn sporen wiste
Als in De man die zijn sporen wiste, het vierde deel in de Karen Pirie-thrillerreeks van Val McDermid, een tienerjongen in een gestolen auto een ongeluk krij... »
 
 
 
 
 

1989
1989
1989. De wereld verandert in een rap tempo en Allie Burns staat nog altijd op scherp om verhalen te brengen die ertoe doen. Hoewel Allie niet langer onderzoe... »
 
 
 
 
 

De sirene
De sirene
Normaliter werkte psycholoog Tony Hill alleen met seriemoordenaars die veilig achter de tralies zaten. In De sirene, het eerste deel van de Tony Hill en Caro... »
 
 
 
 
 

De kwelling
De kwelling
(POD) In De kwelling, deel vier uit Val McDermids bekroonde Tony Hill en Carol Jordan-reeks, wordt een moord gepleegd die erg lijkt op het werk van seriemoor... »
 
 
 
 
 

Abgeblasen
Abgeblasen
1. Teil der Kate Brannigan-Reihe. »
 
 
 
 
 

Zeemansgraf
Zeemansgraf
Als in Zeemansgraf van bestsellerauteur Val McDermid in het Engelse Lake District na een stortvloed aan regen een lijk met tatoeages tevoorschijn komt, breng... »
 
 
 
 
 

Final Edition
Final Edition
Lindsay Gordon finds herself dragged into a sordid world of blackmail, prostitution, lies and murder when she investigates the case of a former colleague jai... »
 
 
 
 
 

De vervangster
De vervangster
(POD)In De vervangster, het achtste deel van Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, hebben verdriet en schuldgevoel profielschetser Tony Hill en insp... »
 
 
 
 
 

The Retribution
The Retribution
 »
 
 
 
 
 

Geschonden graf
Geschonden graf
Wanneer er in Geschonden graf, het vijfde deel van Val McDermids Karen Pirie-thrillerreeks, een lijk wordt gevonden in de afgelegen Schotse Hooglanden, is re... »