Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Moment van afscheid
Moment van afscheid
In Moment van afscheid, het zevende deel uit Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, duikt een seriemoordenaar uit het verleden weer op, en hij heeft ... »
 
 
 
 
 

Verdwenen
Verdwenen
De vijfjarige Jimmy Higgins loopt op een groot Amerikaans vliegveld mee met een man in uniform - en verdwijnt. Zijn pleegmoeder Stephanie staat machteloos in... »
 
 
 
 
 

The wire in the blood
The wire in the blood
Young girls are disappearing around the country, and there is nothing to connect them to one another, let alone the killer whose charming manners hide a warp... »
 
 
 
 
 

De kwelling
De kwelling
In het Engelse plaatsje Bradfield wordt een prostituee op gruwelijke wijze vermoord. Rechercheur Carol Jordan onderzoekt de zaak en stuit al snel op overeenk... »
 
 
 
 
 

Een spoor van bloed
Een spoor van bloed
Als de veertienjarige Jennifer Maitland vermoord en verminkt wordt aangetroffen, lijkt dat het werk van een gevaarlijke psychopaat. Algauw beseffen Tony Hill... »
 
 
 
 
 

Wrede hand
Wrede hand
Een jonge topvoetballer sterft door vergiftiging. Inspecteur Carol Jordan heeft weinig aanknopingspunten. Vanaf zijn ziekbed met Tony Hill machteloos toekijk... »
 
 
 
 
 

De wrede hand
De wrede hand
In De wrede hand, deel vijf uit de Tony Hill en Carol Jordan-reeks van Val McDermid, lopen Tony en Carol een race tegen de klok. De moordenaar heeft niets te... »
 
 
 
 
 

De sirene
De sirene
'Wat mij bij spraakmakende moordzaken telkens weer verbaast, is dat de daders er zo lang mee hebben kunnen doorgaan. Dat zegt iets over de werking van politi... »
 
 
 
 
 

De vrouw die niet opgaf
De vrouw die niet opgaf
Als er in De vrouw die niet opgaf, het derde deel in Val McDermids Karen Pirie-thrillerreeks, een skelet wordt gevonden in een oud gebouw in Edinburgh, is he... »
 
 
 
 
 

Misdaadkoning
Misdaadkoning
(POD)In Misdaadkoning van bestsellerauteur Val McDermid spoelt op een strand in Suffolk een lichaam aan. De tatoeages spreken voor zich: dit is het lijk van ... »