Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Moment van afscheid
Moment van afscheid
Moment van afscheid 7 Tony Hill ThrillerEr is één seriemoordenaar die bepalend is geweest voor het leven van profielschetser Tony Hill. Een die nog slechte... »
 
 
 
 
 

The wire in the blood
The wire in the blood
Young girls are disappearing around the country, and there is nothing to connect them to one another, let alone the killer whose charming manners hide a warp... »
 
 
 
 
 

Verdwenen
Verdwenen
De vijfjarige Jimmy Higgins loopt op een groot Amerikaans vliegveld mee met een man in uniform - en verdwijnt. Zijn pleegmoeder Stephanie staat machteloos in... »
 
 
 
 
 

De kwelling
De kwelling
In het Engelse plaatsje Bradfield wordt een prostituee op gruwelijke wijze vermoord. Rechercheur Carol Jordan onderzoekt de zaak en stuit al snel op overeenk... »
 
 
 
 
 

Een spoor van bloed
Een spoor van bloed
Als de veertienjarige Jennifer Maitland vermoord en verminkt wordt aangetroffen, lijkt dat het werk van een gevaarlijke psychopaat. Algauw beseffen Tony Hill... »
 
 
 
 
 

Wrede hand
Wrede hand
Een jonge topvoetballer sterft door vergiftiging. Inspecteur Carol Jordan heeft weinig aanknopingspunten. Vanaf zijn ziekbed met Tony Hill machteloos toekijk... »
 
 
 
 
 

De wrede hand
De wrede hand
Val McDermid, De wrede hand, 5 Tony Hill Thriller

'Van superieure kwaliteit. Met alle vakmanschap, lef en tempo die we inmiddels verwachten van deze uitzond... »
 
 
 
 
 

De sirene
De sirene
'Wat mij bij spraakmakende moordzaken telkens weer verbaast, is dat de daders er zo lang mee hebben kunnen doorgaan. Dat zegt iets over de werking van politi... »
 
 
 
 
 

Geschonden graf
Geschonden graf
Geschonden graf is de vijfde Karen Pirie-thriller van de wereldwijde bestsellerauteur Val McDermid, en speelt zich af in de Schotse Hooglanden.Wanneer er een... »
 
 
 
 
 

Sporen van misdaad
Sporen van misdaad
Lijken kunnen spreken, voor de juiste verstaander. Ze vertellen over hun herkomst, over hun leven en hoe ze aan hun einde kwamen, en door wie. Dankzij de spo... »