Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het teken van de heksenjagers
Het teken van de heksenjagers
Spannend en beklemmend verhaal over hekserij<br/><br/>Malinde is een heksenkind. Zij kan toveren: de toverspreuken komen vanzelf in haar hoofd op. En dat is ... »
 
 
 
 
 

De zwijnenkoning
De zwijnenkoning
Tante Heleen doet soms alsof ze een heks is. Als ze haar nichtje Lenny een boek cadeau doet, beweert ze dat het een toverboek is. Daar gelooft Lenny natuurli... »
 
 
 
 
 

De ongelofelijke Leonardo
De ongelofelijke Leonardo
Bas is alleen. Niet soms, of eventjes, maar altijd. In de klas zit hij alleen in een hoekje, in de pauze staat hij alleen op het plein en ook na schooltijd w... »
 
 
 
 
 

weg met de bus!
weg met de bus!
Dit avontuurlijke samenleesboek op AVI Start en E3 is speciaal voor beginnende lezers. Je leest het verhaal over de reis van Sem en Noor samen. De één lees... »
 
 
 
 
 

Donderkat
Donderkat
De Donderkat, de meest beleefde terrorist ter wereld, heeft mactige vijanden. Generaals, oliebaronnen en kinderdieven, allemaal onder aanvoering van de steen... »
 
 
 
 
 

Donderkat op de vlucht
Donderkat op de vlucht
Het verhaal begint dit keer met een heel gewone knal. <br/>Geen bom. <br/>Geen landmijn. <br/>Geen geweer. <br/>Gewoon een lekke band. Dat is niet heel erg, ... »
 
 
 
 
 

Eenbeen
Eenbeen
<p>Soldaten die gewond terugkeren van de oorlog, worden ondergebracht bij boerenfamilies. Bij de 13-jarige Roosmarijn is de teleurstelling groot als de mop... »
 
 
 
 
 

Donderkat
Donderkat
Gaby en Michael kunnen hun oren niet geloven. Hun achterbuurman, meneer Dogger, blijkt een schurk te zijn. Niet gewoon een akelig mannetje, nee, een regelrec... »
 
 
 
 
 

Jorrik de ork
Jorrik de ork
Voor een belangrijke toverspreuk moet Jorrik naar het Wisselwoud, een plek vol monsters en toverwezens. Daar gaat hij, met zijn vrienden, op zoek naar 'De sc... »
 
 
 
 
 

Het grote Rijksmuseum luisterboek
Het grote Rijksmuseum luisterboek
Kunst is er om naar te kijken. Natuurlijk is er bij elk schilderij een officieel – kunsthistorisch – verhaal. Zo’n verhaal kan je helpen een kunstwerk ... »