Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De stad en de sterren
De stad en de sterren
Susan Smit is bekend geworden door haar vele optredens in de media als pleitbezorger van de moderne hekserij. Iedere keer weer moet ze vooroordelen overwinne... »
 
 
 
 
 

Vloed
Vloed
 »
 
 
 
 
 

Elena's vlucht
Elena's vlucht
<p><i>Elena's vlucht </i>is een kleurrijke debuutroman over een ontluikende liefde tussen twee jonge mensen, gesitueerd in de mysterieuze en voor buitenstaan... »
 
 
 
 
 

Wijze vrouwen
Wijze vrouwen
Susan Smit vervolgt haar persoonlijk getoonzette zoektocht naar moderne spiritualiteit in het dagelijks leven. In hekserij, de oude natuurreligie van Europa,... »
 
 
 
 
 

De eerste vrouw
De eerste vrouw
<p>Zij was de diva van de internationale operahuizen die had gezworen nooit te trouwen. Hij was de vechter, de gokker, de hartenbreker met het engelengezicht... »
 
 
 
 
 

Handelseconomie 1
Handelseconomie 1
 »
 
 
 
 
 

Vloed
Vloed
Schitterende, epische, historische roman, gebaseerd op Susan Smits eigenfamiliegeschiedenis.Noordwijk, 1899. Adriana van Konijnenburg weigert haar eerste huw... »
 
 
 
 
 

Karate
Karate
Martial Arts. The martial arts have long been one of the most popular ways to get and... »
 
 
 
 
 

Wat er niet meer is
Wat er niet meer is
In een nacht, in de beslotenheid van een Amsterdamse peeskamer, vertelt Thomas, een librettist, zijn verhaal aan een prostituee. Hij rouwt om de dood van de ... »
 
 
 
 
 

En dan de liefde
En dan de liefde
<p>In verschillende hoofdstukken, gerangschikt per thema, behandelt Smit de romantische liefde in al haar facetten: roemloos daten, het verlangen naar de war... »