Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De stad en de sterren
De stad en de sterren
Susan Smit is bekend geworden door haar vele optredens in de media als pleitbezorger van de moderne hekserij. Iedere keer weer moet ze vooroordelen overwinne... »
 
 
 
 
 

Wat er niet meer is
Wat er niet meer is
<p>'Van iemand houden zegt iets over het ík, over míjn gevoelens, wat de ander voor míj betekent. Of de ander die gevoelens nu beantwoordt of niet. Dat is... »
 
 
 
 
 

Elena's vlucht
Elena's vlucht
Susan Smit (1974) studeerde af in Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze recenseert literatuur voor Avantgarde, Marie Claire en Goedemorgen ... »
 
 
 
 
 

Wijze vrouwen
Wijze vrouwen
Susan Smit WIJZE VROUWEN
Na haar verkenning van moderne hekserij in haar boek Heks vervolgt Susan Smit in Wijze vrouwen haar zoektocht naar spiritualiteit in... »
 
 
 
 
 

Zwanger met lichaam en ziel
Zwanger met lichaam en ziel
Susan Smit werd in 2010 zwanger van haar eerste kind. In de overvloed aan zwangerschapslectuur miste ze de mystieke kant. Smit gaat ervan uit dat het ongebor... »
 
 
 
 
 

De eerste vrouw
De eerste vrouw
<p>Zij was de diva van de internationale operahuizen die had gezworen nooit te trouwen. Hij was de vechter, de gokker, de hartenbreker met het engelengezicht... »
 
 
 
 
 

One Other Book
One Other Book
 »
 
 
 
 
 

Gisele
Gisele
 »
 
 
 
 
 

Karate
Karate
Martial Arts. The martial arts have long been one of the most popular ways to get and... »
 
 
 
 
 

Kostprijsberekening
Kostprijsberekening
 »