Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De stad en de sterren
De stad en de sterren
Susan Smit is bekend geworden door haar vele optredens in de media als pleitbezorger van de moderne hekserij. Iedere keer weer moet ze vooroordelen overwinne... »
 
 
 
 
 

Wat er niet meer is
Wat er niet meer is
<p>'Van iemand houden zegt iets over het ík, over míjn gevoelens, wat de ander voor míj betekent. Of de ander die gevoelens nu beantwoordt of niet. Dat is... »
 
 
 
 
 

Vloed
Vloed
 »
 
 
 
 
 

Elena's vlucht
Elena's vlucht
<p><i>Elena's vlucht </i>is een kleurrijke debuutroman over een ontluikende liefde tussen twee jonge mensen, gesitueerd in de mysterieuze en voor buitenstaan... »
 
 
 
 
 

Wijze vrouwen
Wijze vrouwen
Susan Smit vervolgt haar persoonlijk getoonzette zoektocht naar moderne spiritualiteit in het dagelijks leven. In hekserij, de oude natuurreligie van Europa,... »
 
 
 
 
 

De wijze mannen
De wijze mannen
Een serie van drie vrolijke kerst-kartonboekjes. Elk boekje vertelt in korte zinnen een deel van het kerstverhaal: de geboorte van Jezus in een stal, de herd... »
 
 
 
 
 

Hotel Hartzeer
Hotel Hartzeer
<p>Wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor
een slagveld de liefde kan zijn.

Bestsellerauteurs Susan... »
 
 
 
 
 

De heks van Limbricht
De heks van Limbricht
<p>Limbricht, nabij Sittard, eind zeventiende eeuw. Haar leven lang is Entgen Luijten gewend haar eigen weg te gaan, in familiekwesties, in zaken en in de li... »
 
 
 
 
 

Laat het los & andere tegelsprookjes
Laat het los & andere tegelsprookjes
'In je kracht staan.' 'Het is zoals het is.' 'Volg je passie.' Het staat op theezakjes, klinkt uit duizenden monden, staat geschreven tegen de achtergrond va... »