Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Patés & terrines Groenten-, vis-, vlees-, kaas- en zelfs zoete patés en terrines: dit is een verrassend kookboek met heerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog. »
De winter op tafel 92 gerechten voor gure winterdagenDagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari e... »
De lente op tafel In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een frislentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met... »
365 goede redenen om aan tafel te gaan Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar col tips en weetjes. In deze culinaire almanak geeft Stephane Reynaud de lezer voo... »
Innereien Feine Küche mit Leber, Herz und Nieren »
De wilde keuken van Stéphane Reynaud 'De wilde keuken van Stéphane Reynaud' is dé kookbijbel van het jagen. In dit boek laat Stéphane Reynaud zien op welke manier hij zelf jaagt op onder ande... »
Barbecue & plancha Barbecue & plancha<br/>150 eenvoudige gerechten om samen van te genieten<br/>Stephane Reynaud<br/><br/>Opnieuw een boek van de Koning van de Smulpartijen!<br... »
De zomer op tafel 92 goede redenen om aan tafel te gaan!<br/><br/>Wat eten we vandaag? In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk z... »