Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Help! De meester is een vreetzak
Help! De meester is een vreetzak
Help! De Meester Is Een Vreetzak! 2CD Luisterboek »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele t... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Eva en Peter betrekken zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in Vinex-wijk De Zonnepolder. Beiden rouwen om het verlies van hun dochtertje Lieve... »
 
 
 
 
 

50
50
<p>Saskia Noort is 50 en single. De kinderen zijn het huis uit. Wat nu? Om mee te blijven tellen blijkt ze verbijsterend veel te moeten: cursussen volgen; op... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tvproducer.Met dit ongeluk komt er een einde aan alles waarin Karen, zijn echtgenote, geloofde. Het per... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet, wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. Ze verbreekt haar relatie en vertrekt met haar vr... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
dwarsligger 407'Huidpijn' is de gevoeligste thriller tot nu toe van Saskia Noort, auteur van de bestsellers 'Terug naar de kust', 'De eetclub', 'Nieuwe buren... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carriëre moet wor... »