Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Debet
Debet
 »
 
 
 
 
 

Back To The Coast
Back To The Coast
 »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
<p>Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze me... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
De thriller `Nieuwe buren van bestsellerauteur Saskia Noort verschijnt 14 september 2014 als televisieserie bij RTL4. De hoofdrollen worden gespeeld door Ka... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
Vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele tele... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Mathilde, plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze is in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combineert een groot zakelijk inzicht met een hog... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
<p>Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar dr... »
 
 
 
 
 

Schaatsen met een stoel
Schaatsen met een stoel
Kinderboek in tijdschriftvorm. Niet los te verkrijgen, alleen in sets van 5 ex 97890-487-07881 »
 
 
 
 
 

De nazaten
De nazaten
Karen Brouwers leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed ... »