Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Debet
Debet
In Debet van Saskia Noort wordt het ware geheim van de eetclub eindelijk ontrafeld.Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer.Met dit ... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
<p>Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar dr... »
 
 
 
 
 

Und hüte dich vor dem Bösen
Und hüte dich vor dem Bösen
Und hüte dich vor dem Bösen »
 
 
 
 
 

Een vriend voor Streep
Een vriend voor Streep
Verliefd zijn is vast fijn, denkt Sasja. Haar broer is verliefd. Hij zingt de hele dag. Misschien is het iets voor Streep, Sasja's hond. Sasja gaat voor Stre... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
'Huidpijn' is de gevoeligste thriller van Saskia Noort en is nu tijdelijk verkrijgbaar als prachtige Limited Edition met roze op snee. Saskia Noort is de aut... »
 
 
 
 
 

Hoe nu verder?
Hoe nu verder?
Zeventien jaar lang schreef Saskia Noort columns voor de <i>LINDA. </i>over liefde, moederschap, daten en seks - maar ook over het kronkelige pad van het sin... »
 
 
 
 
 

10 jaar Saskia Noort Cassette
10 jaar Saskia Noort Cassette
Exclusieve cassette met alle thrillers van Saskia Noort; De eetclub, De verbouwing, Koorts, Nieuwe buren, Terug naar de kust. »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
<p>Genomineerd voor de NS Publieksprijs

Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen,... »
 
 
 
 
 

Dan maak je maar zin
Dan maak je maar zin
Och, die arme man. Als zijn vrouw hem niet mokkend de rug toekeert, eist ze wel dat hij haar vergezelt naar Intratuin of ligt ze elke avond op de bank in een... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
 »