Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sterren
Sterren
 »
 
 
 
 
 

Rood
Rood
Onze aarde is vol kleuren. In dit boek lees je alles over rood. Weet jij waar je deze kleur allemaal tegen komt? Rood is overal! In de natuur, in het verkeer... »
 
 
 
 
 

Rechthoeken
Rechthoeken
Een rechthoek is een vorm met twee lange en twee korte zijden. Leer alles over rechthoeken, waar ze voor gebruikt worden, wat je kan doen met een rechthoek e... »
 
 
 
 
 

Sterren
Sterren
Een vorm met vijf of meer uitsteeksels noemen we een ster. Leer alles over sterren, waar ze voor gebruikt worden, wat je kan doen met een ster en waar je een... »
 
 
 
 
 

Oranje
Oranje
Onze aarde is vol kleuren. In dit boek lees je alles over oranje. Weet jij waar je deze kleur allemaal tegen komt? Oranje is overal! In de natuur, in het ver... »
 
 
 
 
 

Groen
Groen
Onze aarde is vol kleuren. In dit boek lees je alles over groen. Weet jij waar je deze kleur allemaal tegen komt? Groen is overal! In de natuur, in het verke... »
 
 
 
 
 

Rechthoeken
Rechthoeken
 »
 
 
 
 
 

Blauw
Blauw
Onze aarde is vol kleuren. In dit boek lees je alles over blauw. Weet jij waar je deze kleur allemaal tegen komt? Blauw is overal! In de natuur, in het verke... »
 
 
 
 
 

Geel
Geel
Onze aarde is vol kleuren. In dit boek lees je alles over geel. Weet jij waar je deze kleur allemaal tegen komt? Geel is overal! In de natuur, in het verkeer... »
 
 
 
 
 

Cirkels
Cirkels
Een ronde, platte vorm noemen we een cirkel. Leer alles over bewegende cirkels, cirkels die je kunt eten en andere leuke cirkels. Maak een rondje door de wer... »