Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De tombe van de Farao
De tombe van de Farao
Volg Mok zijn virtuele avontuur in het Oude Egypte waar hij een beslissing opleven en dood moet maken. Het enige waar hij zich aan kan vasthouden is zijn her... »
 
 
 
 
 

Het laatste offer
Het laatste offer
Een qruwelijke tijd van vervolqing is aangebroken. De laatgte discipel van Christus heeft qeprofeteerd over de Grote Verdrukking door het Beest
In Rome onder... »
 
 
 
 
 

Cyber quest
Cyber quest
Na de grote wateroorlogen is het grimmig op Aarde. Het christendom wordt<br/>verboden. De mensheid kent nog maar twee klassen - de rijke Technocraten en<br/>... »
 
 
 
 
 

Dubbele helix
Dubbele helix
Op het ogenblik dat er iets geheimzinnigs aan de hand is met het doodgeboren kind op Het Instituut wat tot een bevel voor moord in koelen bloede leidt wordt ... »
 
 
 
 
 

Klantgericht leiderschap
Klantgericht leiderschap
Elke organisatie is zich bewust van het belang van klantgerichtheid. Het is niet voor niets dat hier de laatste jaren een grotere nadruk op is komen te ligge... »
 
 
 
 
 

Stigma
Stigma
Stigma - druk 1 »
 
 
 
 
 

Rare vogels
Rare vogels
Leraar Ernest verkeert in een crisis. Zijn vader is recent overleden en zijn vrouw gaat vreemd. Hij sluit zich aan bij een praatgroep voor sociale profession... »